Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108549189 Márka: 3mk Protection

3mk Clear tok Samsung Galaxy A35 5G - átlátszó


Cikkszám: 154048-0 | EAN/Vonalkód: 5903108549189 | Márka: 3mk Protection

3mk Clear tok Samsung Galaxy A35 5G - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Clear tok - Maximális védelem, minimalista forma.

Szilárd védelem - Absorber125 - a telefon továbbra is újszerű 26 betonra esést követően.

Minimalista design – kiemeli a telefon eredeti megjelenését.

Megemelt szél - extra védelem a kamera sérülése ellen.

Mindig naprakész dizájn
A smartphone dizájnja fontos kérdés. Azok számára, akik értékelik a telefonjuk vonzó megjelenését, a Clear tok nagy találat. A tok vékony és teljesen átlátszó. Ennek köszönhetően, a tok használatával sem befolyásolod a telefon eredeti megjelenését. A Clear tokkal a telefonod pont úgy fog kinézni, ahogy szereted - elegánsan és modern módon.

Tartós használat
A gravitáció ereje könyörtelen a telefonokkal szemben. Ezért nem érdemes kockáztatni. A Clear tok feladata egyértelmű - megvédeni a telefonod, hogy minden körülmény között szabadon használhasd. Kövek, beton vagy acél - semmi sem fenyegeti a telefonodat a tok által, ha kemény felületre esik. Teszteltük az Absorber125 teszttel - 125 cm-es magasságból való 26 zuhanás után a telefon még mindig újszerű maradt. A Clear tokkal egyszerűen hosszabb ideig használhatod a telefonodat. Kockázat és stressz nélkül!

Lencse különleges védelem alatt
Megemelt szél a kamerakörül - egy olyan kis részlet, amely nagy jelentőségű a fotók minőségéhez. A Clear tokba különleges keretet építettünk, hogy a telefon kamerakörül a lehető legjobban megvédje a karcolásoktól. A tokunkkal nyugodtan helyezheted a telefonodat egy asztalra vagy más kemény felületre, és a lencse tökéletesen sima marad. Az eredmény? Kiváló minőségű fotók még akkor is, ha intenzíven használod a telefonodat napi szinten. A Clear tokkal biztos lehetsz benne, hogy a telefonod lencséje teljesen védve van!

Kényelmes használat
Maximális kényelemre összpontosítottunk. Ezért a Clear tok nagyon rugalmas és precízen készült. Használtuk az EasyClick Buttons technológiát, így a gombok ugyanolyan érzékenyek, mint a tok nélkül. Megnyomod és működik - egyszerű, de szükséges ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd az új telefonodat. A Clear tok erős védelmet nyújt felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett