Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108496841 Márka: 3mk Protection

3mk Clear tok Samsung Galaxy A14 4G / 5G - átlátszó


Cikkszám: 3mk Clear Case(433)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108496841 | Márka: 3mk Protection

3mk Clear tok Samsung Galaxy A14 4G / 5G - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Maximális védelem, minimalista forma. Szilárd védelem - Absorber125 - a telefon 26 betonra esés után is olyan, mintha új lenne. Minimalista dizájn – kiemeli a telefon eredeti megjelenését. Megemelt szélek – további védelmet nyújtanak a kamera számára.

Mindig naprakész dizájn A telefon dizájnja fontos ügy. Azok számára, akik értékelik a telefonjuk vonzó megjelenését, a Clear tok találat lesz. A tok vékony és tökéletesen átlátszó. Így a telefon tokban való védelme nem befolyásolja a telefon eredeti megjelenését. A Clear tokkal a telefonod úgy néz ki, ahogy szereted - elegáns és modern.

Hosszabb használat A gravitáció könyörtelen a telefonokkal szemben. Ezért nem érdemes kockáztatni. A Clear toknak egy feladata van - megvédeni a telefonodat, hogy minden körülmények között szabadon használhasd. Sziklák, beton vagy acél - semmi nem fenyegeti a telefonodat, ha a tokunkkal van védve kemény felületre eséskor. Ezt az Absorber125 tesztel ellenőriztük - 125 cm-es magasságból 26 esés után is a telefon olyan volt, mint új korában. A Clear tokkal egyszerűen hosszabb ideig használhatod a telefonodat. Kockázat és stressz nélkül!

Objektív különleges védelem alatt Megemelt szélek a kamera lencséje körül - apró részlet, amely nagy jelentőséggel bír a fotók minőségét illetően. A Clear tokban speciális kereteket használtunk, hogy a lehető legjobban megvédjük a telefon kamerájának lencséjét a karcolásoktól. A tokunkkal biztonságosan helyezheted telefonodat asztalra vagy más kemény felületre, és a lencse tökéletesen sima marad. Eredmény? Magas minőségű fotók még akkor is, ha mindennapi használatban intenzíven használod a telefonodat. A Clear tokkal biztos lehetsz benne, hogy a telefonod lencséje teljes mértékben védve van!

Magas használati kényelem A maximális használati kényelemre összpontosítottunk. Ezért a Clear tok nagyon rugalmas és pontosan megmunkált. Az EasyClick Buttons technológiát használtuk, így a gombok ugyanolyan érzékenyek maradnak, mint tok nélkül. Megnyomod és működik - egyszerű, de szükséges ahhoz, hogy teljes mértékben élvezd új telefonodat. A Clear tok erős védelem felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett