Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108549066 Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case Samsung Galaxy A55 5G tok - átlátszó


Cikkszám: 154037-0 | EAN/Vonalkód: 5903108549066 | Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case Samsung Galaxy A55 5G tok - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

.spk-3mk-termék-leírás {font-size: 1.2rem;text-align: center;}.spk-3mk-termék-fejléc {font-weight: 600;text-align: center;padding: 8px;border-top-left-radius: 4px;border-top-right-radius: 4px;background-color: #1A4391;color: white !important;}.spk-3mk-termék-tartalom {text-align: center;padding: 8px;background-color: rgb(241, 241, 241);margin: 0;width: max-content;}table {border-collapse: collapse;width: 100%;}td,th {border: 1px solid #000000;text-align: left;padding: 8px;}tr:nth-child(even) {background-color: #DDDDDD;}

Clear Case - Maximális védelem, minimalista forma.

Masszív védelem - Absorber125 - a telefon 26 betonra esés után is olyan, mintha új lenne. Minimalista dizájn – kihangsúlyozza a telefon eredeti megjelenését.

Emelt élek – további védelem a kamera sérülése ellen. Dizájn mindig naprakészen

A smartphone dizájnja fontos ügy. Azok számára, akik értékelik a telefonjuk vonzó megjelenését, a Clear Case nyerő választás. A tok vékony és tökéletesen átlátszó. Ennek köszönhetően a telefon védelme tokban történik anélkül, hogy befolyásolná az okostelefon eredeti megjelenését. A Clear Case-szel a smartphone úgy néz ki, ahogyan szereted - elegánsan és modern módon.

Használat hosszabb ideig

A gravitáció ereje könyörtelen az okostelefonokkal szemben. Ezért nem érdemes kockáztatni. A Clear Case-nek egy feladata van - megvédeni a telefonodat, hogy minden körülmények között szabadon használhasd. Sziklák, beton vagy acél - semmi sem fenyegeti a tokunkkal védett telefont kemény felületre eséskor. Az Absorber125 teszttel ellenőriztük - 125 cm-es magasságból történő 26 esés után a telefon még mindig olyan jó, mint újkorában. A Clear Case használatával egyszerűen tovább használhatod a telefonodat. Kockázat és stressz nélkül!

Különleges védelem a lencsének

Emelt élek a kamera lencse körül - egy apró részlet nagy jelentőséggel a fotók minőségéért. A Clear Case-ben speciális kereteket használtunk, hogy a telefon kamera lencséjét a lehető legjobban megvédjük a karcolódástól. Tokunkkal biztonságosan leteheted a telefonodat egy asztalra vagy más kemény felületre, és a lencse tökéletesen sima marad. Eredmény? Kiváló minőségű fotók, még akkor is, ha naponta intenzíven használod a telefonodat. A Clear Case-szel biztos lehetsz benne, hogy az okostelefon lencséje teljesen védett!

Magas használati kényelem

Maximális használati kényelemre törekedtünk. Ezért a Clear Case nagyon rugalmas és precízen készült. Az EasyClick Gombok technológiát alkalmaztuk, ami a gombokat ugyanolyan érzékennyé teszi, mintha nem lenne tok rajtuk. Megnyomod és működik - egyszerű, de szükséges ahhoz, hogy teljes mértékben élvezd az új telefonodat. A Clear Case erős védelem, felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett