Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108047555 Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case iPhone XR tok - áttetsző


Cikkszám: 3mk Clear Case(16)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108047555 | Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case iPhone XR tok - áttetsző


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Maximum védelem, minimalist formában.

Szilárd védelem - Absorber125 - a telefon még 26 betonra esés után is olyan, mint új korában.

Minimalista dizájn – kiemeli a telefon eredeti megjelenését.

Megemelt élek – további védelem a kamera számára a sérülések ellen.

Dizájn mindig szem előtt

A okostelefon megjelenése fontos szempont. Azok számára, akik értékelik mobiljuk vonzó megjelenését, a Clear Case telitalálat lesz. A tok vékony és tökéletesen átlátszó. Ennek köszönhetően, amikor a telefonját tokkal védi, nem változtatja meg a smartphone eredeti megjelenését. A Clear Case-szal a telefonod olyan, ahogy szereted - elegáns és modern.

Hosszabb használat

A gravitáció könyörtelen a okostelefonokkal szemben. Ezért nem érdemes kockáztatni. A Clear Case egyetlen feladata - megvédeni a telefonját, hogy bármilyen körülmények között szabadon használhassa. Sziklák, beton vagy acél - semmi sem fenyegeti a telefont, amikor az esik egy kemény felületre, védve van a tokunkkal. Az Absorber125 teszt segítségével ellenőriztük - 26 alkalommal 125 cm magasról ejtve a smartphone még mindig olyan volt, mint új korában. A Clear Case-szal egyszerűen hosszabb ideig használhatja telefonját. Kockázat és stressz nélkül!

Lencse különleges védelem alatt

A kamera lencséje körüli megemelt élek - egy apró, de nagyon fontos részlet a fényképek minősége szempontjából. A Clear Case-ban speciális kereteket használtunk, hogy a telefon kamerájának lencséjét a lehető legjobban védjük a karcolásoktól. A tokunkkal biztonságosan elhelyezheti telefonját egy asztalon vagy más kemény felületen, és a lencse tökéletesen sima marad. Az eredmény? Kiváló minőségű fényképek még akkor is, ha naponta intenzíven használja telefonját. A Clear Case-szal biztos lehet benne, hogy a smartphone lencséje teljes védelmet élvez!

Kényelmes használat

Arra összpontosítottunk, hogy a használat maximálisan kényelmes legyen. Ezért a Clear Case nagyon rugalmas és precízen kidolgozott. Az EasyClick Buttons technológiát használtuk, így a gombok ugyanolyan érzékenyek, mintha tok nélkül lennének. Megnyomja, és működik - egyszerű, de elengedhetetlen ahhoz, hogy teljes mértékben élvezze új telefonját. A Clear Case erős védelem, felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett