Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108562096 Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case iPhone SE 4 tok - átlátszó


Cikkszám: 155741-0 | EAN/Vonalkód: 5903108562096 | Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case iPhone SE 4 tok - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Clear Case - Maximális védelem, minimalista forma.

Masszív védelem - Az Absorber125 teszt alapján a telefon 26 betonra esés után is olyan, mint új korában.

Minimalista dizájn – Kiemeli a telefon eredeti megjelenését.

Megemelt élek – További védelem a kamera számára a sérülések ellen.

Mindig aktuális dizájn
A telefon külseje fontos. Azok számára, akik értékelik a mobiljuk vonzó megjelenését, a Clear Case tökéletes választás. A tok vékony és teljesen átlátszó. Ennek köszönhetően a telefon biztosítása nem befolyásolja az okostelefon eredeti megjelenését. A Clear Case-szel a telefon mindig elegáns és modern marad.

Hosszabb használat
A gravitáció könyörtelen az okostelefonokkal. Ezért nem érdemes kockáztatni. A Clear Case egyetlen feladata, hogy megvédje telefonját, hogy szabadon használhassa minden körülmények között. Legyen szó szikláról, betonról vagy acélról – semmi sem veszélyezteti a tok által védett telefont kemény felületre eséskor. Az Absorber125 teszt során ellenőriztük – 125 cm magasról való 26 esés után a telefon még mindig tökéletes állapotban maradt. A Clear Case használatával egyszerűen hosszabb ideig élvezheti telefonját. Kockázat és stressz nélkül!

Lencse különleges védelem alatt
A kamera lencséje körül megemelt élek - egy apró, de nagyon fontos részlet a fotók minőségéért. A Clear Case tokban speciális kereteket használtunk, hogy a lehető legjobban megvédjük a telefon kamera lencséjét a karcolásoktól. Ezzel a tokkal nyugodtan helyezheti telefonját asztalra vagy más kemény felületre, és a lencse tökéletesen sima marad. Az eredmény? Kiváló minőségű fotók akkor is, ha intenzíven használja telefonját nap mint nap. A Clear Case-szel biztos lehet benne, hogy okostelefonjának lencséje teljes védelem alatt áll!

Magas használati kényelem
A maximális kényelemre összpontosítottunk. Ezért a Clear Case nagyon rugalmas és precízen készült. Az EasyClick Buttons technológiát alkalmaztuk, így a gombok ugyanolyan érzékenyek, mint a tok nélkül. Megnyomja és működik - egyszerű, de szükséges ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesse új telefonját. A Clear Case erős védelem felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett