Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108043939 Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case iPhone 7 / 8 / SE 2020 / SE 2022 tok - átlátszó


Cikkszám: 3mk Clear Case(11)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108043939 | Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case iPhone 7 / 8 / SE 2020 / SE 2022 tok - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Clear Case - Maximális védelem, minimalista formában.
Szilárd védelem - Absorber125 - a telefon még 26 betonra esés után is új marad.
Minimalista dizájn - kiemeli a telefon eredeti megjelenését.
Megemelt élek - extra védelem a kamera számára.

A dizájn mindig szem előtt
Az okostelefon dizájnja fontos kérdés. Azok számára, akik értékelik a mobiltelefonjuk vonzó megjelenését, a Clear Case telitalálat lesz. A tok vékony és tökéletesen átlátszó. Ennek köszönhetően, amíg megvéded a telefonodat a tokkal, nem zavarod a telefon eredeti megjelenését. A Clear Case-szel a telefonod úgy néz ki, ahogy szeretnéd - elegáns és modern.

Használj hosszabb ideig
A gravitáció ereje könyörtelen a telefonokkal szemben. Ezért nem érdemes kockáztatni. A Clear Case-nek egy feladata van - megvédeni a telefonodat, hogy minden körülmények között nyugodtan használhasd. Sziklák, beton vagy acél - semmi sem fenyegeti a tokunk által védett telefont, ha kemény felületre esik. Az Absorber125 teszt segítségével ellenőriztük - 125 cm magasból 26 esés után a telefon még mindig olyan jó, mint új. A Clear Case-szel egyszerűen hosszabb ideig használhatod a telefonodat. Kockázat és stressz nélkül!

Speciális védelem a lencsének
Megemelt élek a kamera lencséje körül - egy részlet, ami nagy jelentőséggel bír a fotók minőségéhez. A Clear Case-ben speciális kereteket használtunk a telefon kamerájának karcmentes védelmére. A tokunkkal biztonságosan helyezheted a telefonodat az asztalra vagy más kemény felületre, és a lencse tökéletesen sima marad. Eredmény? Magas minőségű fotók még akkor is, ha naponta intenzíven használod a telefonodat. A Clear Case-szel biztos lehetsz benne, hogy a telefonod lencséje teljes védelem alatt áll!

Magas szintű használati kényelem
A maximális használati kényelemre összpontosítottunk. Ezért a Clear Case nagyon rugalmas és precízen kidolgozott. EasyClick Buttons technológiát használtunk, ami biztosítja, hogy a gombok olyan érzékenyek legyenek, mintha nem lenne tok. Megnyomod és működik - egyszerű, de szükséges ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd új telefonodat. A Clear Case erős védelem felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett