Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108460361 Márka: 3mk Protection

3mk ARC+ üvegfólia Samsung Galaxy A53 5G-hez


Cikkszám: 3mk ARC+(888)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108460361 | Márka: 3mk Protection

3mk ARC+ üvegfólia Samsung Galaxy A53 5G-hez


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Legjobb a lekerekített képernyőkhöz
A görbe kijelzők valódi kihívást jelentenek a filmek és üvegek tervezői számára. Gyakran előfordul, hogy a védelem leválik vagy eláll, így kevésbé hatékony. Megoldás? Az ARC+ fólia különös hangsúlyt fektet a lekerekített kijelzők igényeire. Teljesen illeszkedik a szélétől a széléig, védve az egész kijelzőt.

Fél-nedves telepítés
Miért választottuk a ragasztógéles telepítést? Először is, ez a módszer tökéletes eredményt biztosít: könnyen telepíthető a fólia, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, még a széleken is, és nem válik le. Ezenkívül könnyen módosíthatja a fólia helyzetét a kijelzőn telepítés közben.

150%-kal erősebb kijelző
Értékeli a védelmet, amely növeli a kijelző biztonságát, és egyben sértetlen marad? Az ARC+ egy olyan megoldás, amely mindkét feltételnek megfelel. Csak 0,17 mm vastag, és akár 150%-kal erősíti a kijelzőt, így nem kell félnie a karcolásoktól és ütésektől.

Tökéletes átlátszóság
Félsz attól, hogy a fólia felhelyezése után csökken a színtelítettség vagy élesség? Teljesen felesleges! A fólia szerkezete biztosítja, hogy a megjelenített tartalom eredeti színei megmaradjanak. Az ARC+ fólia garantálja a képernyő tökéletes színvisszaadását és tisztaságát!

Öngyógyulás
Az ARC+ fólia még praktikusabb megoldásként önregeneráló bevonattal rendelkezik. A fólia az apró karcolásokat és sérüléseket 24 órán belül helyreállítja. A védelem használata rendkívül kényelmes, mert még hosszabb ideig élvezheti a tökéletesen sima fóliát!

Kompatibilis az ujjlenyomat-olvasóval
Olyan védelmet keres, amely támogatja a telefon ujjlenyomat-olvasóját? Az ARC+ nagyszerű választás: a fólia egységes, sima felülettel rendelkezik, amely érzékeny a legkisebb érintésre is. Hatékony képernyőfeloldást és tökéletes reakcióképességet biztosít. Kivételes kényelem az ujjhegyén!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett