Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108360845 Márka: 3mk Protection

3mk ARC+ üvegfólia iPhone X / XS / 11 Pro számára


Cikkszám: 3mk ARC+(263)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108360845 | Márka: 3mk Protection

3mk ARC+ üvegfólia iPhone X / XS / 11 Pro számára


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Legjobb ívelt kijelzőhöz
Az ívelt kijelző valódi kihívás a fólia és üveg tervezők számára. Gyakran előfordul, hogy a védelem leválik vagy kiáll, így kevésbé véd. Megoldás? Az ARC+ fólia különös hangsúlyt fektet az ívelt kijelzők igényeire. Széltől széléig tapad, védve az egész kijelzőt.

Félig nedves telepítés
Miért választottuk a felszerelést géllel? Először is, ez a módszer lehetővé teszi a tökéletes hatás elérését: könnyen felszerelhető a fólia, tökéletesen tapad a készülékre, akár a széleken is, és nem válik le. Emellett könnyedén változtathatod a fólia helyzetét a kijelzőn a felszerelés során.

150%-kal erősebb kijelző
Értékeled azt a védelmet, amely növeli kijelződ biztonságát, miközben sértetlen marad? Az ARC+ egy olyan megoldás, amely mindkét feltételt teljesíti. Csak 0,17 mm vastag, de akár 150%-kal erősíti a kijelzőt, így nem kell félned a karcolásoktól és ütésektől.

Tökéletes átlátszóság
Félsz, hogy a fólia felragasztása után a szín telítettsége vagy élessége romlik? Teljesen felesleges! A fólia szerkezete biztosítja a megjelenített tartalom tényleges színeinek megtartását. Az ARC+ fólia garantálja a tökéletesen visszaadott színeket a kijelzőn és a tökéletes tisztaságot!

Öngyógyulás
Az ARC+ fólia még praktikusabb megoldás érdekében Öngyógyulás bevonattal készült. A fólia önregenerálja az apró karcolásokat és sérüléseket 24 órán belül. A védelem használata rendkívül kényelmes, mert hosszabb ideig élvezheted a tökéletesen sima fóliát!

Kompatibilis az ujjlenyomat-olvasóval
Olyan védelmet keresel, amely támogatja a telefonod ujjlenyomat-olvasóját? Az ARC+ kiváló választás: a fólia egységes, sima felülettel rendelkezik, amely érzékeny az érintésre. Hatékony kijelző feloldást és tökéletes válaszkészséget biztosít. Kivételes kényelem az ujjaidnak!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett