Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913027264 Márka: DUX DUCIS

3in1 Pénztárca Tok Állvánnyal iPhone 14 Pro MagSafe RFID Blokkoló Dux Ducis Rafi Mag - Fekete


Cikkszám: Dux Ducis Rafi Mag Apple iPhone 14 Pro Black | EAN/Vonalkód: 6934913027264 | Márka: DUX DUCIS

3in1 Pénztárca Tok Állvánnyal iPhone 14 Pro MagSafe RFID Blokkoló Dux Ducis Rafi Mag - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fekete iPhone 14 Pro Dux Ducis Rafi Mag Tok - Főbb előnyök:
- Kényelmes MagSafe töltés használat - Könnyedén és kényelmesen használhatja az iPhone 14 Pro MagSafe töltési funkcióját.
- Biztonságos tárolás 2 kártya számára RFID blokkolással - A tok pénztárcával rendelkezik, amelyben biztonságosan tárolhat két kártyát. Az RFID blokkolási funkciónak köszönhetően kártyái védve vannak az illetéktelen adatolvasással szemben.
- Állítható függőleges állvány - A beépített állványnak köszönhetően kényelmesen beállíthatja iPhone 14 Pro készülékét akár 135°-os szögben. Tökéletes videócsevegéshez vagy tartalomfogyasztáshoz függőleges irányban.
- A képernyő és a kamera teljes körű védelme a sérülések ellen - Teljes körű védelem az iPhone 14 Pro készülék képernyőjének és kamerájának. Az emelt szélek hatékonyan védik a készüléket karcolások, ütődések és esések ellen.
- Hatékony védelem az esések és ütődések ellen - Tartós TPU-ból, műbőrből, rozsdamentes acélból és mágnesből készült, amely szilárd védelmet garantál a készülék számára esések és ütődések esetén.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Rafi Mag
- Anyag: TPU, műbőr, rozsdamentes acél, mágnes
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro
- Készülék modell kódok:
- A2659
- A2889
- A2892
- A2891
- A2890
- Szín: Fekete

Figyelem! Az RFID blokkoló az alapban megakadályozza az érintésmentes fizetést telefonon, és a tok csak olyan lapos MagSafe töltőkkel kompatibilis, amelyek a hátlap alá illeszkednek. Nem kompatibilis MagSafe tartókkal. Kényelmes MagSafe töltés az iPhone 14 Pro tokban A MagSafe töltéssel való kompatibilitás révén egyszerűen felhajtja a bölcsőt, és vékony töltőket helyez alá a gyors, vezeték nélküli töltés érdekében. Ideális megoldás azoknak, akik a kényelmet és az egyszerűséget értékelik, megszüntetve a kábelek használatának szükségességét. Mostantól a telefon töltése még egyszerűbb és hatékonyabb lesz. iPhone 14 Pro tok biztonságos kártya pénztárcaként Az RFID a rádiófrekvenciás azonosítás rövidítése. Ez egy olyan technológia, amely lehetővé teszi az adatok tárolását és olvasását rádióhullámok segítségével. Az RFID-t számos területen használják, beleértve a fizetési kártyákat is. Az RFID blokkoló funkcióval ellátott beépített 2-kártyás pénztárca révén pénze védve van a tolvajok által használt hordozható fizetési terminálok általi lopás és illetéktelen adatolvasatlanság ellen. Praktikus állvány az iPhone 14 Pro tok hátulján A tok biztosítja az iPhone 14 Pro kényelmes használatát függőleges helyzetben, anélkül hogy a kezében tartaná. Az állítható dőlésszög akár 135 °-ig lehetővé teszi, hogy szabadon nézzen filmeket és videohívásokat kezdeményezzen. Az iPhone 14 Pro tok tökéletesen védi a sérülésektől Magas minőségű anyagokból készült, a hátlapok tartósak és ellenállnak az ütődéseknek és eséseknek. Az emelt szélek a képernyő és a kamera körül extra védelmet nyújtanak véletlen ütődések esetén. Az iPhone 14 Pro tokkal nyugodt lehet, hogy készüléke biztonságban és védve van.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett