Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913027257 Márka: DUX DUCIS

3in1 Pénztárca Tok Állvánnyal iPhone 14 Plus MagSafe RFID Blokkoló Dux Ducis Rafi Mag - Fekete Tok


Cikkszám: Dux Ducis Rafi Mag Apple iPhone 14 Plus Black | EAN/Vonalkód: 6934913027257 | Márka: DUX DUCIS

3in1 Pénztárca Tok Állvánnyal iPhone 14 Plus MagSafe RFID Blokkoló Dux Ducis Rafi Mag - Fekete Tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Plus Dux Ducis Rafi Mag tok fekete színben - a legfontosabb előnyök:

- Kényelmes MagSafe töltés - Az iPhone 14 Plus MagSafe töltési funkcióját könnyedén és kényelmesen használhatod.

- Biztonságos tárolás 2 kártya RFID blokkolással - Az tok egy pénztárcával rendelkezik, amelyben biztonságosan tárolhat akár két kártyát. Ezen kívül, az RFID blokkoló funkciónak köszönhetően kártyáid védelmet kapnak az illetéktelen adatolvasás ellen.

- Állítható függőleges állvány - A beépített állványnak köszönhetően kényelmesen elhelyezheted az iPhone 14 Plus-t függőlegesen akár 135°-os szögben. Tökéletes, ha szabadon szeretnél videóchatelni vagy más tartalmakat élvezni portré módban.

- A képernyő és a kamera teljes védelme a sérülések ellen - Teljes körű védelem az iPhone 14 Plus képernyőjének és kamerájának. A megemelt éleknek köszönhetően a készülék hatékonyan védett a karcolások, ütések és esések ellen.

- Hatékony védelem esések és ütések ellen - Tartós TPU, szintetikus bőr, rozsdamentes acél és egy mágnes felhasználásával készült, ezáltal hatékony védelmet nyújtva a készüléknek az esések és ütések ellen.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Rafi Mag
- Anyag: TPU, szintetikus bőr, rozsdamentes acél, mágnes
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Készülék modellkódjai: A2632, A2885, A2888, A2887, A2886
- Szín: Fekete

Figyelem! Az alapban található RFID blokkoló gátolja az érintés nélküli fizetést a telefonnal, és a tok csak azokkal a lapos MagSafe töltőkkel kompatibilis, amelyek elférnek a hátsó fül alatt - nem kompatibilis MagSafe tartókkal.

Kényelmes MagSafe töltés az iPhone 14 Plus tokban

A MagSafe töltés kompatibilitásával egyszerűen felhajtható a tartó és vékony töltők elférnek a hátsó fülnél a gyors, vezeték nélküli töltés érdekében. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és egyszerűséget, kiküszöbölve a kábelek használatának szükségességét. Most a telefon töltése még könnyebb és hatékonyabb lett.

iPhone 14 Plus tok mint biztonságos kártya tartó

Az RFID rövidítése a rádiófrekvenciás azonosítást jelenti. Ez egy olyan technológia, amely lehetővé teszi az adatok tárolását és olvasását rádióhullámok segítségével. RFID-t számos területen használnak, beleértve a fizetési kártyákat is. A két kártya számára kialakított beépített pénztárcának és az RFID blokkoló funkciónak köszönhetően a pénzed védett a lopás és az illetéktelen adatolvasás ellen hordozható fizetőterminálok használatával.

Praktikus állvány az iPhone 14 Plus tok hátulján

A tok biztosítja az iPhone 14 Plus kényelmes használatát portré módban anélkül, hogy a kezedben kellene tartanod. Az akár 135°-os döntési szögnek köszönhetően szabadon nézhetsz filmeket és kezdeményezhetsz videohívásokat.

Az iPhone 14 Plus tok tökéletes védelmet nyújt a sérülések ellen

Magas minőségű anyagokból készült, a hátlapok tartósak és ellenállnak az ütéseknek és eséseknek. A képernyő és a kamera körül megemelt élek extra védelmet nyújtanak véletlen ütések esetén. Az iPhone 14 Plus tokkal nyugodt lehetsz, hogy készüléked biztonságban van és védett.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett