Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913027233 Márka: DUX DUCIS

3 az 1-ben Pénztárca Tok Állvánnyal iPhone 13 Pro Max MagSafe RFID Blokkoló Dux Ducis Rafi Mag - Fekete tok


Cikkszám: Dux Ducis Rafi Mag Apple iPhone 13 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 6934913027233 | Márka: DUX DUCIS

3 az 1-ben Pénztárca Tok Állvánnyal iPhone 13 Pro Max MagSafe RFID Blokkoló Dux Ducis Rafi Mag - Fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fekete iPhone 13 Pro Max Dux Ducis Rafi Mag Tok - Fő előnyök:
- Kényelmes MagSafe töltés használata - Könnyedén és kényelmesen használható az iPhone 13 Pro Max MagSafe töltési funkciója.
- Biztonságos tárolás 2 kártyának RFID blokkolással - A tokban található egy pénztárca, ahol biztonságosan tárolható akár két kártya is. Ezenkívül az RFID blokkolási funkció megvédi kártyáit az illetéktelen adatolvasástól.
- Állítható függőleges állvány - A beépített állványnak köszönhetően kényelmesen pozícionálható az iPhone 13 Pro Max függőlegesen, akár 135°-os szögben. Ez tökéletes, ha szabadon szeretne videócsevegni vagy bármilyen tartalmat élvezni portré módban.
- Teljes védelem a képernyőnek és a kamerának a sérülések ellen - Átfogó védelem az iPhone 13 Pro Max képernyőjének és kamerájának. A megemelkedett éleknek köszönhetően a készülék hatékonyan védett a karcolások, ütődések és esések ellen.
- Hatékony védelem az esések és ütések ellen - Tartós TPU-ból, szintetikus bőrből, rozsdamentes acélból és mágnesből készült, amely biztosítja az okostelefon szilárd védelmét az esések és ütések ellen.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Széria: Dux Ducis Rafi Mag
- Anyag: TPU, szintetikus bőr, rozsdamentes acél, mágnes
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max
- Készülék modellek: A2484, A2641, A2644, A2645, A2643
- Szín: Fekete

Figyelem! Az alapban található RFID blokkoló megakadályozza az érintés nélküli fizetést telefonon keresztül, és a tok csak azokkal a lapos MagSafe töltőkkel kompatibilis, amelyeket a hátsó fedél alá illesztenek - nem kompatibilis a MagSafe tartókkal.

Kényelmes MagSafe töltés az iPhone 13 Pro Max tokkal
A MagSafe töltési kompatibilitással egyszerűen felhajtható az állvány és a vékony töltők, amelyek egy fedél alatt illeszkednek a gyors, vezeték nélküli töltéshez. Ideális megoldás azoknak, akik értékelik a kényelmet és az egyszerűséget, megszüntetve a kábelek használatának szükségességét. Most a telefon töltése még egyszerűbb és hatékonyabb.

iPhone 13 Pro Max tok mint biztonságos kártyatartó pénztárca
Az RFID a rádiófrekvenciás azonosítás rövidítése. Ez egy olyan technológia, amely adatokat tárol és olvas rádióhullámok segítségével. Az RFID-t számos területen használják, beleértve a fizetési kártyákat is. A beépített 2 kártyás pénztárca RFID blokkoló funkciójának köszönhetően pénze védett a tolvajok által használt hordozható fizetési terminálok általi lopás és illetéktelen adatolvasás ellen.

Gyakorlatilag állvány az iPhone 13 Pro Max tok hátoldalán
A tok kényelmes használatot biztosít az iPhone 13 Pro Max függőleges orientációban, anélkül, hogy kézben kellene tartani. Az akár 135°-os szögben állítható dőlésszögnek köszönhetően szabadon nézhet filmeket és folytathat videohívásokat.

Az iPhone 13 Pro Max tok tökéletesen védi a sérülések ellen
Magas minőségű anyagokból készült, a hátlapok tartósak és ellenállóak az ütődések és esések ellen. A képernyő és a kamera körüli megemelt élek további védelmet nyújtanak véletlenszerű ütődések esetén. Az iPhone 13 Pro Max tokkal nyugodtan élvezheti, hogy készüléke biztonságban van és védelemmel ellátott.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett