Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364709 Márka: Hurtel

20in1 Multifunkcionális tisztítókészlet fejhallgatóhoz, billentyűzethez és kijelzőkhöz - Fekete


Cikkszám: Full-Pro clean pen 20 in 1 black | EAN/Vonalkód: 5907769364709 | Márka: Hurtel

20in1 Multifunkcionális tisztítókészlet fejhallgatóhoz, billentyűzethez és kijelzőkhöz - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

20 az 1-ben multifunkcionális tisztítókészlet fejhallgatóhoz, billentyűzethez és kijelzőkhöz - Fekete A 20 az 1-ben multifunkcionális tisztítókészlet tökéletes megoldás mindazok számára, akik értékelik elektronikus eszközeik tisztaságát. A 20 speciális elemmel könnyedén gondoskodhat fejhallgatója, billentyűzete és kijelzője tökéletes állapotáról. Legyen szó nehezen elérhető helyekről vagy érzékeny felületek tisztításáról, ez a készlet minden igényét kielégíti. Kompakt és könnyen használható, a készlet minden eleme egy praktikus tárolórekeszben helyezkedik el, így rendkívül kényelmesen tárolható.

Specifikáció:
- A készlet tartalma:
- 1x tárolórekesz tisztítóelemekhez
- 1x nagy ecset
- 1x rövid ecset puha sörtékkel
- 1x fejhallgató töltőrekesz ecset
- 1x kijelző ecset
- 1x fejhallgató ecset
- 1x kisméretű ecset kemény sörtékkel
- 1x kisméretű ecset puha sörtékkel
- 1x kisméretű ecset görbült felületekhez
- 1x hengeres ecset fejhallgató kamrához
- 1x képernyő törlőkendő
- 1x portfúvó
- 1x rövid hosszabbító fúvóhoz
- 1x hosszú hosszabbító fúvóhoz
- 1x kiegészítő tartó kiválasztott eszközökhöz
- 1x képernyő tisztító
- 1x tengelyhúzó
- 1x billentyűzet gombhúzó
- 1x SIM/SD tálca kulcs
- 1x tollvégi tisztítóhegy

A 20 az 1-ben multifunkcionális tisztítókészlet legfontosabb előnyei:
- Sokoldalúság: A készletben szereplő 20 elem lehetővé teszi különféle felületek és eszközök alapos tisztítását - a képernyőktől a fejhallgatókon át a billentyűzetekig.
- Bárhová eljuthat: Speciálisan tervezett tisztítóelemek tökéletesek nehezen elérhető helyekre, mint például a billentyűk közötti zugok vagy a fejhallgatók belseje.
- Multifunkcionalitás: A készlet minden eleme különböző típusú felületekre lett tervezve, így használható érzékeny képernyőkön, műanyag elemeknél vagy fém házaknál.
- Kompakt kialakítás: A készlet összes komponense egy rekeszbe illeszkedik, ami megkönnyíti a tárolást és tökéletes utazáshoz is.

A készlet 20 specializált tisztító elemet tartalmaz A 20 az 1-ben tisztítókészlet 20 különböző eszközzel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik készülékei átfogó gondozását. Találhat benne elemeket kijelzők, billentyűzetek és fejhallgatók tisztításához, biztosítva ezzel a hatékonyságot minden helyzetben. Legyen szó a billentyűk alatt lévő por alapos eltávolításáról vagy a képernyő finom törléséről - ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van.

Eszközök nehezen elérhető helyekhez Billentyűzetek, fejhallgatók és egyéb elektronikus eszközök gyakran olyan helyeket tartalmaznak, amelyeket hagyományos kendőkkel vagy ecsetekkel nem lehet elérni. A 20 az 1-ben tisztítókészlet ezeket a nehezen elérhető helyeket szem előtt tartva készült. Speciálisan kialakított ecsetek, precíziós hegyek és mikroszálas eszközök lehetővé teszik, hogy elérje azokat a pontokat, ahová a keze nem fér el, biztosítva a tökéletes tisztaságot.

Elemei különböző felületekhez adaptálva A 20 az 1-ben tisztítókészlet hihetetlenül sokoldalú, mivel komponensei különböző típusú felületekhez alkalmasak. Ez azt jelenti, hogy könnyedén tisztíthatja okostelefonja érzékeny képernyőjét és laptopja kemény burkolatát is. Minden eszköz a saját feladatára lett tervezve, ami biztosítja, hogy készülékei nemcsak tiszták, hanem tisztítás közben sem sérülnek meg.

Kompakt és könnyen tárolható Habár a készlet 20 elemet tartalmaz, kompakt kialakítása révén minden egy praktikus tárolórekeszbe illeszkedik. Ezáltal a készlet nem csak praktikus, hanem tökéletes otthoni vagy irodai tárolásra, sőt utazás során való magával vitelre is. Mindig kéznél lehet, amikor készülékeinek szüksége van egy frissítésre.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett