Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168439186 Márka: Ancel

2 az 1-ben Akkumulátor Teszter és Töltő Ancel BT521


Cikkszám: BT521 | EAN/Vonalkód: 5906168439186 | Márka: Ancel

2 az 1-ben Akkumulátor Teszter és Töltő Ancel BT521


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

42900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ancel BT521 2 az 1-ben akkumulátor teszter és töltő

Az Ancel BT521 akkumulátor teszter és töltő egy fejlett 2 az 1-ben eszköz, amely teljes megoldást nyújt az autó akkumulátorok teszteléséhez, töltéséhez és karbantartásához. A maximális teljesítményre és könnyű használatra tervezett BT521 ideális eszköz szakemberek és autós rajongók számára.

Kiváló minőségű akkumulátor tesztelés

A BT521 fejlett tesztelési funkciókat kínál, beleértve a töltöttségi állapot, az indítási kapacitás és az akkumulátor általános állapotának vizsgálatát. A precíz technológiának köszönhetően az eszköz képes az akkumulátor problémákat diagnosztizálni, mielőtt azok komolyabb meghibásodáshoz vezetnének. Az olyan funkciók, mint az generátor teszt és a terhelés teszt, kulcsfontosságúak a jármű megbízhatóságának fenntartásában.

Intelligens töltés hőmérséklet-kompenzációval

Az Ancel BT521 intelligens töltőrendszerrel rendelkezik, amely automatikusan állítja be a működési módot a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően, elkerülve a túlmelegedést forró időben és az alultöltést hideg időben. Nyolc töltési szakasza biztosítja az optimális feszültséget és áramerősséget különböző akkumulátor típusokhoz, beleértve a WET, MF, Ca/Ca, AGM és GEL akkumulátorokat.

Biztonság és megbízhatóság

A BT521 számos biztonsági funkcióval van felszerelve, beleértve a túlmelegedés, a túlterhelés és a fordított polaritás védelmét. További rövidzárlat és túlfeszültség védelem biztosítja a biztonságos használatot minden körülmények között. Az IP65 védettségi osztály por- és vízállóságot biztosít, ideálissá téve az eszközt a nehéz műhelyi környezetben történő használatra.

Könnyű használhatóság és funkciógazdagság

Az Ancel BT521 intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, fényes LCD kijelzővel, amely részletes információkat szolgáltat az akkumulátor állapotáról és a töltési folyamatról. Az "Fn Gyorsindítás" funkció lehetővé teszi a felhasználó számára a leggyakrabban használt tesztelési és töltési eljárások gyors elindítását, jelentősen csökkentve az eszköz kezeléséhez szükséges időt.

Gyártó: Ancel
Modell: BT521
Bemeneti feszültség: 100-240V AC, 50-60Hz
Támogatott akkumulátor típusok: 12V (WET, MF, Ca/Ca, AGM, GEL)
Töltési feszültségek: 14.4V, 14.7V, 15.8V
Üzemmódok: Szabványos töltés, gyors töltés, akkumulátor teszt, karbantartás, javítás
Védelem: IP65 (por- és vízálló), túlmelegedés, túlterhelés, fordított polaritás és rövidzárlat elleni védelem

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett