Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940277 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Mini-hez sárga


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Mini Yellow | EAN/Vonalkód: 9111201940277 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Mini-hez sárga


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case iPhone 12 Mini-hez - sárga

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen alkalmazkodik a készülékhez, és kiválóan védi esések vagy ütődések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelmet a böngészés, filmnézés, fotók megtekintése vagy cikkek olvasása során. Kinyitás után az állványt könnyedén beillesztheti a kezébe vagy egy sík felületre, például asztalra vagy munkalapra helyezheti. A Wozinsky Kickstand Case kiváló minőségben és elegáns kivitelben készül.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 12 Mini
- Anyag: TPU
- Szín: sárga

A Wozinsky Kickstand Case főbb előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi a telefont függőlegesen vagy vízszintesen elhelyezni a kényelmes böngészés vagy filmnézés érdekében.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és sérülésálló TPU anyagból készült, a tok nem csak a hátlapot, hanem a telefon teljes peremét is védi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a hangszóróhoz vagy a gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal és beépített állvánnyal rendelkezik, amely egyben fogantyúként is szolgál.
- Védelem a kamerának a karcolások ellen. A tok szélei néhány milliméterrel megemelkednek, így gond nélkül leteheti a telefont arccal lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített, lehajtható állvánnyal rendelkezik mágnesekkel, amelyek jelentősen javítják a telefon használatának kényelmét. Az állvány kinyitása csupán egy másodpercet vesz igénybe - csak nyissa ki, támassza meg és állítsa stabil felületre, hogy a telefonnak megadja a szükséges stabilitást. Ez nagyszerű funkció mindazok számára, akik szeretnek filmeket nézni vagy weboldalakat böngészni a telefon képernyőjén. Nincs rázkódás, nincs elmozdulás, és még csak kézben sem kell tartani a telefont! Az állványba épített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését mágneses autós tartóra is.

Sérülésálló szilikon Wozinsky Kickstand Case
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-ben lévő telefon nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén. A tok tartós, karc- és repedésálló TPU anyagból készült. A tok sarkai légzsákokkal vannak ellátva, amelyek további védelmet nyújtanak a leesés hatásai ellen.

Tökéletesen illeszkedő tok iPhone 12 Mini-hez
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeállítható. A TPU, amelyből készült, tartós, de rugalmas anyag, ami megkönnyíti a borító felhelyezését a telefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Csúszásmentes szilikon Wozinsky Kickstand Case
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-nek köszönhetően jelentősen javíthatja a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezéből még hosszan tartó használat után is. Ha pedig hosszabb videót szeretne nézni egy videószolgáltatáson, bontsa ki az állványt, és helyezze a kezére. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

Modern kinézet és kamera védelem
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel fel vannak emelve a lencsék körül - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor az okostelefont az asztallapra helyezi. A telefon nem csak jól védett lesz, hanem divatos megjelenését sem veszíti el. A Wozinsky Kickstand Case több színben érhető el, minimalista és elegáns dizájnnal.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett