Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769361272 Márka: WOZINSKY

Wozinsky edzett üveg iPad Air 13" 2024 üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass iPad Air 13 (2024) | EAN/Vonalkód: 5907769361272 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky edzett üveg iPad Air 13" 2024 üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky edzett üveg iPad Air 13" 2024
A Wozinsky edzett üveg megvédi az iPad kijelzőjét a mindennapi balesetektől. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, így nemcsak tartósságot, hanem átláthatóságot is biztosít. Az egyszerű összeszerelés és a teljes alkalmazási készlet lehetővé teszi az azonnali és problémamentes védelmet.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky edzett üveg
- Kompatibilitás: iPad Air 13" 2024
- Üveg keménysége: 9H

A Wozinsky edzett üveg legfontosabb előnyei:
- Páratlan karcállóságot biztosít. A 9H keménységének köszönhetően a Wozinsky edzett üveg még az erős ütésekkel szemben is ellenáll.
- Könnyen összeszerelhető. Gyorsan és hatékonyan megvédi az iPad kijelzőjét.
- Tökéletesen illeszkedik a kijelző teljes felületére, így megszünteti a légbuborékok problémáját az alkalmazás során. Garantálja a tökéletes illeszkedést.
- Kristálytiszta marad, és ellenáll az ujjlenyomatoknak és pornak. Ez a speciális bevonatok használatának eredménye, amelyek még könnyebbé teszik a kijelző tisztítását.
- A készlet mindent tartalmaz, ami a tökéletes alkalmazáshoz szükséges: edzett üveg, kijelzőtisztító kendők és egy por eltávolítására szolgáló matrica. A teljes készlet garantálja, hogy az alkalmazás gyors és hatékony legyen.

9H keménységű üveg - védelem, mint semmi más
A Wozinsky edzett üveg rendkívüli 9H keménységgel rendelkezik, amely kulcsfontosságú a kijelző védelméhez a karcolásokkal és ütésekkel szemben. Ez a magas szintű keménység védelmet nyújt még olyan extrém helyzetekben is, ahol más üvegek kudarcot vallhatnak. Ezenkívül a 9H keménység lehetővé teszi a kijelző eredeti megjelenésének megőrzését anélkül, hogy befolyásolná annak funkcionalitását vagy érintési érzékenységét.

Az egyszerű telepítés időt és idegeket spórol
A Wozinsky edzett üveg alkalmazási folyamata gyors és intuitív, így a telepítést saját magának végezheti el anélkül, hogy szakemberek szolgáltatásait igénybe kellene vennie. Az alkalmazott tartozékoknak köszönhetően minden telepítési lépés egyszerű és világos, minimalizálva a hibák kockázatát. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a gyorsaságot, valamint azok számára, akik azonnal szeretnék védeni az iPad-üket.

Teljes tapadás légbuborékok nélkül
A Wozinsky edzett üveg sorozat az egész kijelző felületére tökéletesen illeszkedik, légbuborékok nélkül. Ez elengedhetetlen a megjelenített kép megfelelő minőségének és a használat kényelmének megőrzéséhez. Az üveg nem befolyásolja negatívan a kijelző érintésérzékelőinek működését, ami különösen fontos a modern okoseszközöknél.

Kristálytiszta és ujjlenyomat-védelemmel
A Wozinsky edzett üveg megtartja a kristálytiszta átláthatóságot, amely szükséges a legmagasabb szintű képminőség megőrzéséhez. A speciális fényvisszaverő és oleofób bevonatok hatékonyan megakadályozzák az ujjlenyomatokat és a por és szennyeződések felhalmozódását a kijelzőn.

Teljes alkalmazási készlet - minden, ami szükséges
A Wozinsky edzett üveg készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van a megfelelő alkalmazáshoz: edzett üveg, kijelzőtisztító kendők és por eltávolítására szolgáló matrica. Ez nemcsak egyszerűvé teszi a telepítést, hanem átfogóvá is, így azonnal élvezheti a védelmet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett