Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6922794747135 Márka: Vention

Vention COFHD, FC 0.5 m USB-A (2.0) - USB-C kábel (szürke)


| EAN/Vonalkód: 6922794747135 | Márka: Vention

Vention COFHD, FC 0.5 m USB-A (2.0) - USB-C kábel (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

USB-C – USB 2.0 kábel Vention COFHD, FC 0,5m (szürke)
A gyors és biztonságos eszköztöltés kéznél van! A kábel USB-C-USB 2.0 csatlakozókkal rendelkezik, amelyek akár 5 A-t biztosítanak. Támogatja a népszerű gyorstöltési protokollokat, és számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy készülékei védve legyenek a gyakori elektromos veszélyektől. Masszív, megerősített kialakítása biztosítja a tartósságot az elkövetkező években.

Azonnali készülék töltés
Most már csak 30 percet vesz igénybe a Huawei P40 teljesítményének 64%-ra, illetve a Huawei P30 Pro 74%-ra történő megújítása. Többé nem kell időt vesztegetnie arra, hogy készüléke használatra készen álljon. A kábel támogatja a népszerű gyorstöltési protokollokat, például az SCP/QC-t, így sok eszköz számára univerzális.

Fájlok átvitele egy szempillantás alatt
A kábel azonnali adatátvitelt is lehetővé tesz. Mostantól akár 480 Mbps sebességgel is átviheti fájljait az eszközök között. Nem tart sokáig a fényképek vagy nyaralásról készült videók külső meghajtóra másolása.

Többszintű védelem berendezései számára és robusztus felépítése
A kábel kiváló minőségű anyagokból készült, így stabil elektromos feszültséget biztosít. Az intelligens chip használata hatékonyan kiküszöböli a rövidzárlatok, rövidzárlatok problémáját, és megóvja berendezését a túltöltéstől. Ráadásul a kábel rugalmas, így ellenáll a húzásnak. A további nejlonfonat megerősítés növeli a hosszú élettartamot, miközben megakadályozza az összegabalyodást. Felejtsd el az új kábelek rendszeres vásárlását! Vention hosszabb ideig veled marad. Az univerzális USB-C – USB 2.0 csatlakozók széles körű kompatibilitást biztosítanak számos eszközzel.

GyártóVention
ModellCOFHD
Színszürke
FelületUSB 2.0 csatlakozó; USB-C dugasz ; nikkelezett
Átviteli sebesség480 Mbps
KábelÓn réz
BevonatAlumínium
FonatTPE + nylon
Kábelhosszúság0,5 m
Áramerősség5A

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett