Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6922794765153 Márka: Vention

USB-C - HDMI 2.0 Kábel Vention CRBBG 1,5m, 4K 60Hz (fekete)


| EAN/Vonalkód: 6922794765153 | Márka: Vention

USB-C - HDMI 2.0 Kábel Vention CRBBG 1,5m, 4K 60Hz (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Vention USB-C - HDMI kábel kivételes video- és hangminőséget biztosít. Támogatja a HDCP 2.2 protokollt, amely lehetővé teszi a HDCP titkosított videótartalmak átvitelét népszerű platformokról. Így kedvenc filmjeit és tévésorozatait 4K@60Hz minőségben élvezheti, és megtapasztalhatja a 4K UHD részletgazdagságát és a 3D hatásokat. Támogat 2 üzemmódot - Tükrözés és Kiterjesztés, és a Plug&Play révén kényelmesen használható.

Sokoldalúság

Egy filmest, egy délután a kedvenc játékaival, vagy egy mozgalmas nap az irodában - a Vention kábel minden helyzetben megbízható lesz. Ezzel csatlakoztathatja laptopját a tévéhez, és élvezheti a kibővített képernyőt, több részletet láthat, és nagyobb élményt nyújt a játék. Ezen kívül a hang és a kép tökéletesen szinkronizálódik, ami kivételes élményt nyújt. A termék ideális a távoli tevékenységekhez is, és lehetővé teszi, hogy táblagépét nagyobb képernyőhöz csatlakoztassa, csökkentve a szem fáradását. Támogatja továbbá a 2 üzemmódot - Tükrözés és Kiterjesztés, így az aktuális igényeihez igazíthatja működését.

Robusztus és megbízható

A Plug & Play révén nincs szükség további illesztőprogramok telepítésére, ami nagymértékben javítja a felhasználói élményt. A kábel intelligens chippel van felszerelve, amely magas teljesítményt és alacsony energiafogyasztást biztosít, garantálva a stabil képtovábbítást késedelem nélkül. A termék tartós anyagokból készült, ami hosszú élettartamot biztosít. Hossza 1,5m. Széles körű kompatibilitással rendelkezik, és támogatja az USB 3.1 Gen2 és újabb portokkal rendelkező eszközöket.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett