Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8886463690574 Márka: UNIQ

Uniq Coehl Creme iPhone 16 Pro 6.3" mágneses töltőtok szürke/taupe szürke


Cikkszám: Uni001360-0 | EAN/Vonalkód: 8886463690574 | Márka: UNIQ

Uniq Coehl Creme iPhone 16 Pro 6.3" mágneses töltőtok szürke/taupe szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Uniq Coehl Creme mágneses töltés

A Coehl Creme legújabb védőtok kollekciója olyan tokokat kínál, amelyek rendkívüli esztétikai értékeket, kivételes praktikumot és használhatóságot, valamint a legmagasabb szintű védelmet ötvözik. A Coehl tokokat a legújabb trendek ihlették, és védelmet, valamint számos dizájnt és színt kínálnak, melyek illeszkednek személyiségedhez és stílusodhoz. Csak prémium anyagokat használtak fel ezen kollekció elkészítéséhez, amelyek még a legnagyobb ütéseket is kibírják anélkül, hogy jelentősen növelnék a telefon súlyát. A kollekció középpontja

A tokok rendkívül tartós polikarbonátból készültek, amely növeli a készülék védelmét a potenciális károk ellen, míg az oldalak rugalmas termopoliuretánból készültek - ez megkönnyíti a tok fel- és leszerelését. A tokok felső rétege prémium szilikonnal van díszítve, amely szilárd és stabil fogást biztosít a készülék számára, valamint elegáns megjelenést ad. Az előállításhoz használt szilikon ellenáll az ujjlenyomatoknak és a kenődésnek, valamint a por lerakódásának is. A tok belseje vastag réteg puha mikroszállal van bélelve, amely megakadályozza a karcolásokat és további védelmet nyújt az ütésekkel szemben. A hibrid tok vékony, megvédi a telefont a karcolásoktól és a váratlan esések okozta károktól. A megemelt élek védik a kijelzőt és a kamerát a karcolásoktól, amikor sík felülettel érintkezik.

A Coehl ötvözi a kifinomult esztétikát a magas minőségű kivitelezéssel. Minden szükséges kivágásra való odafigyelés, valamint a pontos illeszkedés miatt a tok tökéletesen tapad a készülékhez, és akár közel 2,5 méter magasságból történő eséseknél is védelmet nyújt! Adj iPhone-odnak azt a védelmet, amelyet igazán megérdemel!

Egyedi védőtok kollekciónk teljessé tételéhez egy mágneses gyűrű is tartozik, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így gyors és egyszerű töltést biztosít.

A készlet tartalmaz egy hozzáillő, levehető pántot is, amely növeli a tok funkcionalitását - viselheted a pántot a csuklódra tekerve, vagy övbújtatóhoz vagy a táskád vállpántjához rögzítve - csak rajtad múlik, hogyan használod.

Műszaki adatok
Márka: Uniq
Kollekció: Coehl Creme mágneses töltés
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Szürke
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett