Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303855681 Márka: UGREEN

Ugreen US280 50568 USB-C 3.1 (female) / USB-A 2.0 (male) adapter - fekete


Cikkszám: 50568-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303855681 | Márka: UGREEN

Ugreen US280 50568 USB-C 3.1 (female) / USB-A 2.0 (male) adapter - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ugreen US280 50568 adapter USB-C 3.1 (female) / USB-A 2.0 (male) csatlakozókkal rendelkezik - fekete színben. Az Ugreen US280 adapter segítségével megszűnnek a kompatibilitási problémák. Ez a kis eszköz lehetővé teszi, hogy egyszerűen átalakítsuk az USB-C portot USB-A portra, ami megoldást nyújt számos, a kábel és a töltő közötti különböző csatlakozók okozta problémára. Az Ugreen US280 adapter tökéletes megoldás, ha USB-C / USB-C vagy USB-C / Lightning kábeled van, de USB-A töltőt használsz. Univerzális és kompatibilis számos eszközzel: autós töltőktől a merevlemezekig.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: US280 50568
- Csatlakozók:
- USB-C 3.1 (női)
- USB-A 2.0 (férfi)
- USB szabvány: USB 2.0
- Adatátvitel: akár 480 Mb/s
- Anyag: alumínium ötvözet, nikkel réteg
- Szín: fekete

Az Ugreen US280 50568 adapter legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi az eszköz átalakítását USB-C-ről USB-A-ra. Az Ugreen US280 adapter hatékonyan oldja meg a kábel és a töltő közötti különböző csatlakozók problémáját.
- Működik autós töltőkkel, asztali számítógépekkel és laptopokkal. Széles körű eszközökhöz csatlakoztatható, mint például fali töltők, laptopok, powerbankok és merevlemezek.
- Gyors töltést és adatátvitelt tesz lehetővé. 3A-es árammal tölt és 480 Mb/s sebességgel továbbítja az adatokat.
- Lehetővé teszi az adatok átvitelét pendrive és USB-A porttal felszerelt számítógép között. Az Ugreen US280 adapter tökéletesen működik USB-C pendrive-okkal, gyors adatátvitelt biztosítva.
- Könnyen hordozható és nem foglal helyet. Kis medállal rendelkezik, amely kulcshoz, táskához vagy USB-C kábelhez rögzíthető. Az adapter kompakt méretű is.

Egyszerű megoldás a különböző csatlakozók okozta problémákra
Az Ugreen US280 adapter egyszerű megoldást kínál a kábel és a töltő közötti különböző csatlakozók problémájára. Ennek köszönhetően könnyedén helyettesítheted az USB-C portot USB-A-val, ami rendkívül hasznos mindennapi helyzetekben. Többé nem kell aggódnod a kábelek és töltők kompatibilitása miatt - az Ugreen US280 adapter gondoskodik erről.

Univerzális kompatibilitás kéznél
Az Ugreen US280 adapter egyik legnagyobb előnye az univerzális kompatibilitása. Számos különböző eszközhöz csatlakoztatható, mint például autós töltők, asztali számítógépek, laptopok, fali töltők, powerbankok vagy merevlemezek. Ennek köszönhetően az Ugreen US280 adapter minden szituációban működni fog, függetlenül attól, milyen eszközt szeretnél csatlakoztatni.

Gyors töltés és adatátvitel
Az Ugreen US280 adapter gyors töltést és adatátvitelt biztosít. A 3A-es áram töltése és a 480 Mb/s sebességű adatátvitel rendkívül hatékonnyá teszi a terméket. Ennek köszönhetően gyorsan feltöltheted telefonodat vagy áthelyezheted a nagy fájlokat felesleges késedelem nélkül.

Tökéletes együttműködés USB-C pendrive-okkal és USB-A powerbankokkal
Ha gyakran használsz USB-C pendrive-okat, az Ugreen US280 adapter tökéletes megoldás lesz számodra. Lehetővé teszi az adatok egyszerű átvitelét a pendrive és az USB-A porttal felszerelt számítógép között. Nem kell aggódnod az eszközök kompatibilitása miatt - az Ugreen US280 adapter foglalkozik vele helyetted.

Kompakt és kényelmes hordozhatóság
Az Ugreen US280 adapter nemcsak funkcionális, hanem nagyon kényelmesen hordozható is. A kis medál segítségével könnyedén rögzítheted kulcshoz, táskához vagy akár egy USB-C kábelhez. Kompakt mérete miatt nem foglal helyet, és mindig magaddal viheted, készen állva bármilyen helyzetben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett