Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303803729 Márka: UGREEN

Ugreen US255 50122 USB-C (egyenes) / USB-C (sarok) PD QC kábel 60W 3A 0.5m - szürke


Cikkszám: 50122B-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303803729 | Márka: UGREEN

Ugreen US255 50122 USB-C (egyenes) / USB-C (sarok) PD QC kábel 60W 3A 0.5m - szürke


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Ugreen US255 50122 kábel egyenes és sarok USB-C csatlakozókkal, PD és QC protokollok támogatásával, 60W teljesítménnyel és 0,5 méteres hosszal - szürke. Unod már, hogy a kábelek útban vannak töltés és telefonálás közben? Az Ugreen US255 kábel egyenes és sarok csatlakozóval megoldást nyújt arra, hogy kényelmesen használhasd a készüléket töltés közben is. A 60W-os Power Delivery és a Quick Charge 3.0 támogatásával gyorsan feltöltheted eszközeidet, időt takarítva meg. A szilárd alumínium konstrukció és a fonott kábel biztosítja a tartósságot.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen US255 50122
- Csatlakozók:
- USB-C (egyenes)
- USB-C (sarok)
- USB szabvány: USB 2.0 High Speed ​​(480 Mbps)
- Teljesítmény: 60W (20V/3A)
- Gyors töltés szabványok támogatása: Power Delivery 3.0, Quick Charge 4.0, FCP
- Anyaga: nylon, alumínium, TPE
- Hossz: 0,5 m
- Szín: szürke

Fő előnyök:
- Kényelmes játék töltés közben. Egy egyenes és egy sarok csatlakozóval rendelkezik, ami kényelmes például, ha telefonjáték közben töltöd az eszközt.
- Gyorsan tölti az eszközeidet, időt spórolva. Támogatja a 60W-os Power Delivery, a Quick Charge 3.0 és az FCP technológiákat.
- Gyors adatátvitel. 40 Mb/s sebességgel továbbítja az adatokat.
- Tartós és hosszú élettartamú szilárd konstrukciójának köszönhetően. Alumínium házzal és fonott kábellel rendelkezik.
- Széles körű kompatibilitást biztosít. Az USB-C csatlakozók révén csatlakoztatható telefonokhoz, tabletekhez, laptopokhoz és még sok máshoz.

Kényelmes töltés és játék egyidejűleg. Felejtsd el a kábellel kapcsolatos problémákat intenzív játék közben. Az Ugreen US255 egy egyenes és egy sarok csatlakozóval van felszerelve, ami jelentősen megkönnyíti a telefon használatát töltés közben. Élvezheted a játékot megszakítás nélkül, miközben a telefonod biztonságosan és kényelmesen töltődik.

Gyors töltés fejlett technológiákkal. Ne vesztegesd az időt a készülékeid hosszú töltésével. Az Ugreen US255 kábel támogatja az 60W-os Power Delivery, a Quick Charge 3.0 és az FCP szabványokat, ami lehetővé teszi az azonnali töltést. Legyen szó laptopról, tabletről vagy okostelefonról, mindig számíthatsz a gyors akkumulátor töltésre.

Gyors adatátvitel igényes felhasználóknak. A sebesség számít, különösen, ha fontos fájlokat továbbítasz. Az Ugreen US255 40 Mb/s adatátviteli sebességet kínál, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony adatkezelést. Küldj fotókat, videókat és dokumentumokat késedelem nélkül.

Tartósság és megbízhatóság minden helyzetben. Az Ugreen US255 kábel a tartósság szinonimája. Az alumínium ház és a fonott kábel védi a kábelt a mechanikai sérülésektől, biztosítva a hosszú élettartamot. A kábel éveken át szolgál majd intenzív használat mellett is.

Univerzális kompatibilitás a kényelmed érdekében. Ne aggódj a különböző eszközök kompatibilitása miatt. Az Ugreen US255 rendkívül sokoldalú az USB-C csatlakozóinak köszönhetően. Használhatod széles körű eszközökkel, telefonoktól laptopokig és tabletekig, így nélkülözhetetlen a mindennapi életben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett