Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303836338 Márka: UGREEN

Ugreen kábel USB C - mini jack 3.5mm 1m szürke (AV143)


Cikkszám: 30633-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303836338 | Márka: UGREEN

Ugreen kábel USB C - mini jack 3.5mm 1m szürke (AV143)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen kábel USB C - mini jack 3.5mm 1m szürke (AV143) Dolgoztál már valaha számítógépen, vezettél autót vagy használtál hangfelszerelést, és közben zenét akartál játszani a telefonodról, de nem tudtál? Az Ugreen eszközével ez egyszerűvé válik. Csatlakoztathatsz egy speciálisan tervezett audiokábelt a telefonodhoz az USB típusú C csatlakozó segítségével, majd a választott eszközhöz az AUX csatlakozón keresztül. Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: AV143
- Szín: Szürke
- Csatlakozó típusa: USB-C (férfi) / 3.5mm mini jack (férfi)
- Anyag: zománcozott réz
- Hossz: 1m

Legfontosabb jellemzők:
- Erősített kivitel a csatlakozóknál
- Rugalmas kábel
- Számos felhasználási lehetőség
- Kiváló hangminőség

Erősített és stílusos design Az Ugreen kábel nemcsak a kedvenc zenéid élvezetét teszi lehetővé. Úgy tervezték, hogy a lehető legjobban nézzen ki. A legfigyelemreméltóbb maga a kábel - rugalmas és megerősített anyaggal bevont. Ennek köszönhetően nem törik, mint a hagyományos kábelek.

Magas tartósság Az Ugreen audiokábel csatlakozóinak kialakítása megerősített. Többé nem kell aggódnod amiatt, hogy a kábel eltörik az USB típusú C vagy a 3.5 mm-es csatlakozó oldaláról. Így elkerülheted azt a helyzetet, amikor a kábel meghajlik vagy dörzsölődik ezen az érzékeny helyen, ahogy az más kábeleknél szokásos.

Számos lehetőség Miután csatlakoztattad a kábelt a telefonhoz az USB típusú C aljzaton keresztül, gyakorlatilag korlátlan lehetőségeid vannak - mindezt a 3.5 mm-es mini Jack végződésnek köszönhetően. Ez lehetővé teszi számodra, többek között, hogy csatlakoztasd az autórádióhoz, hangsugárzókhoz, fejhallgatókhoz és sok más eszközhöz, amelyek megfelelő kimenettel rendelkeznek. Ennek köszönhetően mindig magaddal viheted kedvenc zenéidet, és gyakorlatilag bárhol lejátszhatod őket.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett