Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303815388 Márka: UGREEN

Ugreen AV118 10538 kábel 3.5 mm mini jack (férfi) / 3.5 mm mini jack (női) 5m - ezüst


Cikkszám: 10538-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303815388 | Márka: UGREEN

Ugreen AV118 10538 kábel 3.5 mm mini jack (férfi) / 3.5 mm mini jack (női) 5m - ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen AV118 10538 kábel 3.5 mm mini jack (férfi) / 3.5 mm mini jack (női) csatlakozókkal, 5 m hosszú - ezüst

Felejtsd el a túl rövid fejhallgató kábel idegesítő problémáját! Az Ugreen AV118 lehetővé teszi, hogy korlátlanul élvezd kedvenc zenéidet, függetlenül attól, hogy hol van a hangforrás. A kábel rendkívül sokoldalú - csatlakoztathatod különféle eszközökhöz, a telefonoktól kezdve az autó hangszórókig. A cinkbevonatú réz szilárd szerkezete, 24 karátos arannyal bevonva, kristálytiszta hangot biztosít. A tartós TPE borítással a kábel ellenáll a sérüléseknek. Fejhallgatóval is használható, amely mikrofonnal és vezérlőgombokkal van felszerelve.

Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen AV118 10538
- Csatlakozók:
- 3.5 mm mini jack (férfi)
- 3.5 mm mini jack (női)
- Hossz: 5 m
- Anyagok: TPE, ónozott réz
- Szín: ezüst

Az Ugreen AV118 kábel legfontosabb előnyei:
- Kényelmes zenehallgatást biztosít távolról. 3.5 mm-es női és férfi mini jack csatlakozóval rendelkezik a fejhallgató kábelének meghosszabbításához.
- Különböző eszközöket köt össze, megkönnyítve a mindennapi használatot. A férfi csatlakozót telefonhoz, tablethez, mp3 lejátszóhoz, számítógéphez, laptophoz csatlakoztathatod, míg a női csatlakozót autóhoz, hangszóróhoz, fejhallgatóhoz vagy hangdobozohoz.
- Biztosítja a legmagasabb hangminőséget. A dugók cinkbevonatú rézből készülnek, 24 karátos arannyal bevonva.
- Tartós és rugalmas. A TPE borítás és az alumínium ház védi a kábel sérüléseitől.
- Fejhallgató mikrofonnal is működik. Kompatibilis a zeneváltás és hangerőszabályozás funkciókkal.

3.5 mm mini jack csatlakozó - kényelem a kezed ügyében
Az Ugreen AV118 kábel tökéletes megoldás azoknak, akiknek több szabadságra van szükségük zenehallgatás közben. A női és férfi 3.5 mm-es mini jack csatlakozó kombinálásával könnyedén meghosszabbíthatod a fejhallgató kábelét. Ez a praktikus megoldás azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a hangforrás távolsága miatt, ami különösen hasznos otthon vagy az irodában.

Sokoldalú kapcsolatok = több lehetőség
Az Ugreen AV118 lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztass különböző eszközöket. A férfi csatlakozót telefonhoz, tablethez, mp3 lejátszóhoz, számítógéphez vagy laptophoz kötheted, míg a női csatlakozót autóhoz, hangszóróhoz, fejhallgatóhoz vagy hangdobozhoz. Ez a sokoldalúság rendkívül funkcionálissá teszi a kábelt, és számos alkalmazásra alkalmassá teszi.

Tiszta és teljes hang
A hangminőség minden zenekedvelő számára létfontosságú. Az Ugreen AV118 kábel csatlakozói cinkbevonatú rézből készültek, 24 karátos arannyal bevonva. Ez biztosítja, hogy a hang tiszta, tökéletes és torzításmentes legyen. Kedvenc dalaid még jobban fognak szólni, és élvezheted a zene minden részletét.

Erő és rugalmasság
Az Ugreen AV118 kábel nemcsak funkcionális, hanem tartós is. A TPE borítás ellenáll a kisebb sérüléseknek, töréseknek és szakadásnak. Az alumínium ház jobb hőelvezetést biztosít, ami megvédi a kábelt a túlmelegedéstől. Ez a kábel nemcsak tartós, hanem rugalmas is, megkönnyítve a mindennapi használatát.

Kompatibilitás a fejhallgatókkal
Az Ugreen AV118 kábel fejhallgatóval is működik, amely mikrofonnal és vezérlőgombokkal van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy válthatsz dalokat, változtathatod a hangerőt és telefonhívásokat indíthatsz anélkül, hogy kivennéd a telefont a zsebedből. Ez a funkcionalitás tökéletes kiegészítővé teszi a kábelt bármely fejhallgatóhoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett