Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303815128 Márka: UGREEN

Ugreen AV102 10512 kábel 3.5 mm mini jack (hím) / 2RCA (hím) 3m - szürke


Cikkszám: 10512-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303815128 | Márka: UGREEN

Ugreen AV102 10512 kábel 3.5 mm mini jack (hím) / 2RCA (hím) 3m - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen AV102 10512 kábel 3.5 mm mini jack (hím) / 2RCA (hím) csatlakozókkal, 3 m hosszú - fekete Csatlakozzon a zene világához és élvezze a legmagasabb minőségű hangzást. Az Ugreen AV102 analóg audiokábel lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa telefonját, okostelefonját vagy egyéb eszközét hangberendezéshez, például erősítőhöz vagy aktív hangszórókhoz. Az egyik oldalon egy 3.5 mm-es mini jack csatlakozóval, a másikon pedig egy 2RCA csatlakozóval rendelkezik. Dugói aranyozottak, és a magja teljes hosszában árnyékolt, ami biztosítja a nagyszerű hangminőséget, amit minden zenerajongó értékelni fog.

Specifikáció
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen AV102 10512
- Csatlakozók:
- 3.5 mm mini jack (hím)
- 2RCA (hím)
- Hossz: 3 m
- Szín: Szürke

Az Ugreen AV102 kábel legfontosabb előnyei:
- Tiszta hangzást biztosít zaj nélkül. A 24K aranyozott csatlakozók kiküszöbölik a zavarokat.
- Különféle eszközöket csatlakoztathat vele. Lehetővé teszi egy laptop, tablet, zenelejátszó vagy okostelefon csatlakoztatását különböző vevőkhöz. Kompatibilis erősítőkkel, TV-kkel és hangszórókkal.
- Nyújtás- és stresszálló. Nagy szilárdságú anyagokból készült.
- Sokoldalú alkalmazások. Tökéletes otthoni és profi használatra egyaránt. Használhatja otthon, az irodában és a felvételi stúdióban.
- Egyszerű és kényelmes használat. Az intuitív kialakítás megkönnyíti az eszközök gyors és egyszerű csatlakoztatását.

Páratlan hangminőség torzítás nélkül Tiszta hang torzítás nélkül minden zenerajongó álma. Az Ugreen AV102 kábel 24K aranyozott csatlakozókkal van ellátva, amelyek hatékonyan kiküszöbölik az összes zajt és interferenciát, garantálva a legmagasabb hangminőséget. Ennek köszönhetően minden hangjegy és hang tisztán és természetesen szól majd.

Különféle eszközök csatlakoztatásának sokoldalúsága Az Ugreen AV102 kábel univerzális megoldás az Ön audiós szükségleteihez. A különböző eszközökkel, például laptopokkal, tabletekkel, zenelejátszókkal és okostelefonokkal való kompatibilitásának köszönhetően könnyen csatlakoztathatóak erősítőkhöz, TV-khez vagy hangszórókhoz. Ez az egyszerűen használható kábel tökéletes eszköz, amely egyesíti a különböző hangvilágokat.

Megbízható tartósság A mindennapi használat során a kábel tartóssága nagy jelentőséggel bír. Az Ugreen AV102 kábel nyújtás- és stresszálló, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a sérülése miatt. Magas minőségű anyagokból készült, és biztosítja a megbízhatóságot, így kedvenc zenéjét zavartalanul élvezheti.

Széleskörű alkalmazások Akár otthon van, akár az irodában vagy a felvételi stúdióban, az Ugreen AV102 kábel tökéletesen megfelel. Sokoldalúsága ideális eszközzé teszi otthoni és profi használatra egyaránt. Segítségével könnyedén csatlakoztathatja audio eszközeit bármilyen helyzetben.

Egyszerű és kényelmes használat Az Ugreen AV102 kábel intuitív kialakításának köszönhetően használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Az ergonomikus felépítésnek köszönhetően gyors és problémamentes eszközcsatlakoztatás biztosított, minimális konfigurációs idővel. Ennek köszönhetően azonnal élvezheti a kiváló hangminőséget felesleges komplikációk nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett