Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311205965 Márka: Tactical

Tactical MagForce Hyperstealth Cover iPhone 12/12 Pro Beach Green tok


Cikkszám: 8596311205965 | EAN/Vonalkód: 8596311205965 | Márka: Tactical

Tactical MagForce Hyperstealth Cover iPhone 12/12 Pro Beach Green tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

4 színben elérhető, átlátszó hátlappal, MagSafe funkcióval. A Tactical MagForce Hyperstealth tok letisztult dizájnjával minden alkalomhoz igazodik, és egyszerűen védi iPhone készüléked.

EGYSZERŰ, MÉGIS LETISZTULT
A tiszta dizájn struktúrált héjjal garantálja az egyszerűséget, ergonómiát és a funkcionális célt. Ütésálló magból és védőkeretből készült, amely megvédi a telefon képernyőjét. A védő lencsekeret domináns a hátlap felső részén. A keret kissé magasabb, mint a lencserendszer, így védi azokat a karcolásoktól és sérülésektől.

MAGFORCE
A Tactical MagForce Hyperstealth MagSafe funkcióval van felszerelve. Készen áll a vezeték nélküli töltésre vagy más MagSafe mágneses funkcióra.

CSATLAKOZÓK
A precíz dizájnnak köszönhetően minden csatlakozó és gomb elérhető marad. Szerezd be a Tactical mobiltelefon tokját az abszolút védelem érdekében extrém körülmények között is.

TÚL TARTÓS, HOGY ELLENÁLLJON
A Tactical-nál odafigyelünk a részletekre és a minőségre. A Tactical MagForce Hyperstealth csak a legjobbat kínálja kategóriájában. A gyártási folyamat során tartós anyagokat és legújabb technológiákat használtunk a lehető legjobb védelem érdekében. Telefonod biztonságban marad még a legextrémebb körülmények között is.

LÉGY ÖKO
A Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünk újrahasznosított papírból készült ECO dobozokban van csomagolva, hogy a lehető legkevésbé terheljük a környezetet. Gondolkozz taktikai módon!

FŐ TULAJDONSÁGOK
MagSafe funkció
Eredeti dizájn
Átlátszó dizájn

SPECIFIKÁCIÓ
Anyag: TPU/PC
MagSafe: Igen
Apple iPhone 12/12 Pro készülékhez tervezve
Szín: Világos zöld Beach Green

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett