Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971224116 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit üvegfólia Samsung Galaxy S24 Ultra - 2 db


Cikkszám: 24808-0 | EAN/Vonalkód: 8809971224116 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit üvegfólia Samsung Galaxy S24 Ultra - 2 db


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig rettegtél az edzett üveg használatától, most megoldódtak a problémáid! Az edzett üveget egy tökéletesen a telefon elülső részéhez illeszkedő szerelőkeret védi, ami lehetővé teszi, hogy tökéletesen beállítsd a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a szerelési módszert, hogy teljesen intuitív minden felhasználó számára. A Glas.TR EZ Fit egy 0,58 mm vastag bevonat, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H-ra keményítettek. Ezáltal ellenáll a karcolásoknak még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késsel való érintkezés esetén is. Az üveg egy oleofób és hidrofób réteggel van ellátva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések megjelenését a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintésérzékenységet sem, és kivételesen sima, így az ujjad mozgatása a képernyőn örömöt okoz. Az üveget kifejezetten a képernyő karcolódások elleni védelmére tervezték, és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát váratlan esés esetén. Nézd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/ Watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutorycznysklepSpigen Az üveg/fólia csak a kijelző lapos részére van vágva a domború szerkezettel, az adott telefonmodell gyártója által készített forma alapján. Csak ilyen vágás biztosítja a teljes kompatibilitást a védő kiegészítőinkkel.
A kijelző széleinek különféle marásai miatt a védőfólia/üveg képernyőre történő felhelyezése után a képernyő körül enyhe légbuborék keletkezhet. Ez természetes jelenség, és a kijelzőtől függ. TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdje a telepítést közvetlenül fürdés után a fürdőszobában - a vízpára felszívja az összes port a levegőből, és nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd egy száraz ruhával fényesítse csillogóvá.
3) Helyezze a keretet a fel nem ragasztott üveggel a telefon elejére.
4) Távolítsa el a keretet és a védőfóliát. Szabaduljon meg a légbuborékoktól, ha az egészet körkörös mozdulatokkal alaposan nyomkodja több tucat másodpercig. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban tapadjon a képernyőhöz.TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Rendkívül egyszerű telepítés a szerelőkeretnek köszönhetően
- 9H keménység
- Kellemes tapintású 2.5D marású élek
- Kiegészítő oleofób réteg
- Tökéletes átláthatóság
- Nem befolyásolja az érintési funkciót
- Méretek: CSOMAG TARTALMA:
2 x Spigen Glas.TR EZ Fit
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett