Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809811869729 Márka: Spigen

SPIGEN GLAS.TR "EZ FIT" ÜVEGFÓLIA IPAD 10.9 2022 ÁTLÁTSZÓ


Cikkszám: 22694-0 | EAN/Vonalkód: 8809811869729 | Márka: Spigen

SPIGEN GLAS.TR "EZ FIT" ÜVEGFÓLIA IPAD 10.9 2022 ÁTLÁTSZÓ


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A védőüveg forradalmi beszerelési módszerrel - ha eddig rettegtél az üvegfóliák felhelyezésétől, most minden problémád megoldódott! A védőüveg egy tökéletesen a tablet elülső részére illeszkedő szerelőkerettel van ellátva, így lehetőséget biztosít arra, hogy tökéletesen pozícionáld azt a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a felszerelési módszert, hogy az teljesen intuitív minden felhasználó számára. A Glas.TR EZ Fit egy 0.2 mm vastag bevonat, amelyet a gyártási és keményítési folyamat során 9H keménységűvé tettek. Ezáltal ellenáll a karcolásoknak, még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késsel való érintkezés esetén is. Az üveget oleofób és hidrofób réteggel vonták be, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések képernyőre kerülését. Kristálytiszta, és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Emellett nem befolyásolja az érintési érzékenységet, és rendkívüli simasággal bír, így öröm rajta végighúzni az ujjat. Az üveg különösen a képernyő karcolások elleni védelmére szolgál, és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát egy váratlan esés során. Az üveg/fólia csak a kijelző lapos részére van kivágva feltűnő szerkezettel, a megadott eszköz modell gyártója által készített sablon alapján. Csak egy ilyen kivágás biztosítja teljes kompatibilitást védő kiegészítőinkkel. A kijelző széleinek különböző marása miatt az üveg/fólia képernyőre helyezése után finom légbuborék jelenhet meg a képernyő körül. Ez egy természetes helyzet, amely a képernyő sajátosságától függ. Honnan tudhatom, hogy az adott kiegészítő illik-e az iPadomhoz?
Egyszerű, ellenőrizd az eszköz hátulját a modellszámért, amely az 'A' betűvel kezdődik:
A jelen ajánlatban szereplő termék az alábbiakhoz illik: A2696, A2757, A2777. FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Közvetlen fürdés után kezdj hozzá a felszereléshez a fürdőszobában - a pára magába szívja az összes port a levegőből, így az nem zavarja a felszerelést.
2) Alaposan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd száraz kendővel fényezve fényesítsd ki.
3) Helyezd a keretet a készülék elülső részére az üveggel.
4) Távolítsd el a keretet a védőfóliával együtt. Nyomd le az egészet körkörös mozdulatokkal több tucat másodpercig, hogy a ragasztóréteg minél jobban tapadjon a képernyőhöz. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Rendkívül egyszerű felszerelés a szerelőkeretnek köszönhetően
- 9H keménység
- 2.5D lekerekített élek, amely kellemes tapintású
- További oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Nem befolyásolja az érintési funkcionalitást
- Méretek: A CSOMAG TARTALMA:
1 x Spigen Glass.TR EZ Fit üvegfólia
1 x Szerelési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett