Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896754347 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit Privacy üvegfólia iPhone 15 Plus


Cikkszám: 24059-0 | EAN/Vonalkód: 8809896754347 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit Privacy üvegfólia iPhone 15 Plus


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig rettegtél az edzett üveg használatának ezen aspektusától, most megoldódtak a problémáid! A Spigen "EZ Fit" sorozat edzett üvege egy tökéletesen a telefon elejére illeszkedő szerelőkerettel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozicionáld azt a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a szerelési módszert, hogy minden felhasználó számára teljesen intuitív. A Privacy üveg egy vékony bevonat, amely a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységig keményedik. Ezáltal ellenáll a karcolásoknak, még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késekkel való érintkezés esetén is. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, amely megakadályozza, hogy ujjlenyomatok vagy más szennyeződések nyomot hagyjanak a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintésérzékenységet sem, és kivételesen sima, így az ujjad használata a képernyőn öröm. További funkciója a magánélet védelme - az üveg egy bizonyos szögben blokkolja a kijelző által kibocsátott fényt, így az ATM-ekhez hasonló hatást ér el. Az üveget kifejezetten a képernyő karcolások elleni védelmére tervezték, és minimalizálja a képernyő károsodásának kockázatát egy váratlan esés során. Nézd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/Wach?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign|AutorycznysklepSpigen

Az üveg/fólia csak a kijelző lapos részére van kivágva a konvex szerkezetnek megfelelően, az adott telefonmodell gyártója által készített stancforma alapján. Csak az ilyen kivágás biztosít teljes kompatibilitást védőtartozékainkkal. Az élek különböző marása miatt a védőfólia/üveg telepítése után egy finom levegő-halo képződhet a képernyő körül. Ez természetes helyzet, és a kijelzőn magán múlik.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) A telepítést kezd a fürdőszobában közvetlenül a fürdés után - a vízpára elnyeli az összes port a levegőből, így az nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd egy száraz ruhával polírozd fényesre.
3) Helyezd a keretet a fel nem ragasztott üveggel a telefon elejére.
4) Távolítsd el a keretet és a védőfóliát. Szabadulj meg a légbuborékoktól úgy, hogy több tucat másodpercig alaposan körkörös mozdulatokkal nyomást gyakorolsz a teljes felületre. Tedd ezt azért, hogy a ragasztóréteg minél szorosabban kötődjön a képernyőhöz.

TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100%-ig eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- 2.5D megmunkált élek, tapintásra kellemes
- További oleofób réteg
- Magánélet védelme
- Nem befolyásolja az érintés funkcionalitását
- Méretek: 155x72mm

A CSOMAG TARTALMAZ:
1 x Spigen Glas.tR "EZ Fit" Privacy üvegfólia
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett