Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971233132 Márka: Spigen

SPIGEN GLAS.TR "EZ FIT" EDZETT ÜVEG 2-PACK GOOGLE PIXEL 9 PRO XL ÁTLÁTSZÓ ÜVEGFÓLIA


| EAN/Vonalkód: 8809971233132 | Márka: Spigen

SPIGEN GLAS.TR "EZ FIT" EDZETT ÜVEG 2-PACK GOOGLE PIXEL 9 PRO XL ÁTLÁTSZÓ ÜVEGFÓLIA


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmian új telepítési módszerrel - ha eddig rettegtél az edzett üvegekkel való telepítés kihívásaitól, most a problémáid megoldódtak! Az üveget tökéletesen az előlaphoz méretezett szerelési kerettel látták el, amely segítségével hibátlanul elhelyezheted az üveget a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a beszerelést, hogy az már minden felhasználó számára teljesen intuitív.

A Glas.TR EZ Fit 0,58 mm vastagságú bevonat, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységűre keményítettek. Ezáltal ellenálló a karcolásokkal szemben, még olyan éles tárgyakkal szemben is, mint a kulcsok vagy a kések. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések maradását a képernyőn. Kristálytisztán átlátszó és tökéletesen visszaadja a megjelenő színeket. Nem befolyásolja az érintés érzékenységét, és kivételesen sima, így az ujjak kényelmesen siklanak a képernyőn. Az üveg különösen a képernyő karcolások elleni védelme és a véletlen leejtés során az üveg törésének minimalizálása céljából készült.

Tekintsd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen

Az üveg/fólia kizárólag a kijelző lapos részére lett vágva, figyelembe véve a telefonmodell gyártója által készített sablont. Csak ilyen vágással biztosítható a teljes kompatibilitás védő tartozékainkkal. A kijelzők széleinek különböző frezései miatt az üveg/fólia telepítése után a képernyő körül enyhe légrés jelenhet meg. Ez természetes és a kijelző sajátosságaitól függ.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) A telepítést közvetlenül fürdés után a fürdőszobában kezd meg - a vízgőz magához vonzza az összes port a levegőből, így nem zavar majd a telepítés során.
2) Tisztítsd meg és zsírtalanítsd alaposan a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel polírozd fényesre.
3) Helyezd fel a telefon előlapjára a szerelési keretet az odaplombált üveggel.
4) Távolítsd el a keretet a védőfóliával együtt. Szabadulj meg a légbuborékoktól az üveg körkörös mozdulatokkal történő erős nyomásával néhány másodpercig, hogy a ragasztó a lehető legjobban tapadjon a képernyőhöz.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Kivételesen könnyű telepítés a szerelési keret segítségével
- 9H keménység
- 2.5D lekerekített szélek, kellemes tapintásúak
- További oleofób réteg
- Tökéletes átláthatóság
- Nem befolyásolja az érintés funkcionalitását
- Méretek: 72x158mm

A KÉSZLET TARTALMA:
2 x Spigen Glas.TR EZ Fit üveg
1 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett