Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971228701 Márka: Spigen

SPIGEN GLAS.TR „EZ FIT” 2-PACK IPHONE 16 PRO PRIVACY üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809971228701 | Márka: Spigen

SPIGEN GLAS.TR „EZ FIT” 2-PACK IPHONE 16 PRO PRIVACY üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig féltél az edzett üveg használatától, problémáid most megoldódtak!
A Spigen „EZ Fit” sorozatú edzett üvege tökéletesen a telefon elülső részéhez illesztett telepítési kerettel van ellátva, melynek segítségével tökéletesen pozicionálhatod azt a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a telepítési módot, hogy az teljes mértékben intuitív minden felhasználó számára.
A Privacy üveg egy vékony réteg, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységűre keményítettek. Ez ellenállóvá teszi a karcolásokkal szemben még olyan éles tárgyakkal, mint a kulcsok vagy kés.
Az üveget oleofób és hidrofób réteggel vonták be, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések megjelenését a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Nincs hatása az érintés érzékenységére és különösen sima, így az ujj vezetése a képernyőn élvezetessé válik.
Kiegészítő funkciója a magánszféra védelme - az üveg bizonyos szögből blokkolja a kijelző sugárzását, így ATM-ekhez hasonló hatást ér el.
Az üveg különösen a képernyő karcolások elleni védelmére szolgál, és minimálisra csökkenti a képernyő sérülésének kockázatát váratlan ejtés esetén.
Próbáld ki, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen
TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd el a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízgőz elnyeli a levegőben lévő port, így az nem zavarja a telepítés során.
2) Tisztítsd meg alaposan és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel polírozd fényesre.
3) Illeszd fel az üveggel ellátott elülső keretet a telefonra.
4) Távolítsd el a keretet a védőfóliával együtt. Szabadulj meg a légbuborékoktól, alaposan nyomkodd körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Tedd ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legjobban kapcsolódjon a képernyőhöz.
A TERMÉK TULAJDONSÁGAI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- 2.5D lekerekített, kellemes tapintású élek
- További oleofób réteg
- Magánszféravédelem
- Nincs hatása az érintés funkciójára
- Méretek: 146x68mm
A KÉSZLET TARTALMA:
2 x Spigen Glas.TR „Ez Fit” Privacy üveg
2 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett