Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408599 Márka: QCY

Smartwatch QCY GS2 S5 (Fekete)


Cikkszám: GS2 S5 black | EAN/Vonalkód: 6957141408599 | Márka: QCY

Smartwatch QCY GS2 S5 (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

QCY GS2 S5 okosóra (fekete)

A QCY GS2 S5 egy praktikus okosóra, amely nem csak a fizikai aktivitásodat követi nyomon, hanem az egészségedre is odafigyel. A 1.96 hüvelykes AMOLED kijelzővel felszerelt, kiváló láthatóságot kínál még napos időben is. Lehetővé teszi, hogy telefonálj anélkül, hogy elő kellene venned az okostelefonodat, és a sportmódok széles választékával pontosan elemezheted az edzéseidet. Akár 10 napos üzemidőt biztosít, és IPX7 vízállósággal rendelkezik, így bátran viselheted intenzív edzések vagy esős futások során.

1.96 hüvelykes AMOLED kijelző
Nézd meg az óra tartalmát, olvass híreket, és kövesd nyomon fizikai aktivitásodat teljes pompájában, miközben kivételes megtekintési kényelmet élvezhetsz még erős nappali fényben is. A 1.96 hüvelykes AMOLED képernyő 410 x 502 pixeles felbontással tökéletesen rögzíti minden részletet, kivételes tisztaságot és színmélységet biztosítva. Az akár 79% képernyő-test arányú kijelzővel a környező keret szinte észrevehetetlen. Testreszabhatod a kijelző megjelenését különféle elérhető számlapok és menü megjelenítési stílusok közül választva.

Egészségügyi asszisztens a csuklódon
Vigyázz az egészségedre és jóllétedre a QCY segítségével! Az okosóra lehetővé teszi a kulcsfontosságú életjelek, például a szívritmus és a telítettség monitorozását, valós idejű információkat nyújtva a tested állapotáról. Az alvásfigyelő funkció lehetővé teszi, hogy jobban megértsd éjszakai szokásaidat, és javítsd pihenésed minőségét, hogy minden reggel kipihenten ébredj. A GS2 S5 menstruációs naptárat is kínál, amely nyomon követi a menstruációs ciklust.

Több mint 100 sportmód
Nem számít, milyen sportot szeretsz, a QCY GS2 S5 készen áll arra, hogy támogasson. Az okosóra lehetővé teszi, hogy több mint 100 sportmód közül válassz - a görkorcsolyázástól kezdve a táncon át a futásig. Biztosan mindenki megtalálja a maga kedvencét! Emellett nyomon követheted az elégetett kalóriákat, megtett lépéseket vagy távolságokat, átfogó képet kapva aktivitásodról és edzésed előrehaladásáról.

Használd akár 10 napig
Hagyd, hogy a QCY GS2 S5 okosóra legyen a megbízható kísérőd minden nap! Impressive üzemidejének köszönhetően akár 10 napig is élvezheted funkcionalitásait alapműködés mellett, vagy akár 4 napig intenzív napi használat mellett. Töltését a mellékelt mágneses kábel könnyíti meg.

Kényelemre tervezett dizájn
Nem kell többé aggódnod az eső miatt futás közben vagy az izzadás miatt intenzív edzés során. Az IPX7 vízállósággal a QCY GS2 S5 okosóra minden kihívásra készen áll. Az 50 x 37.5 x 11 mm-es elegáns méretekkel és körülbelül 56.5 grammos könnyű súlyával ez az okosóra tökéletesen illik a csuklódra az egész napos kényelmes viselés érdekében.

Még több hasznos funkció
A QCY okosóra számos praktikus funkcióval van felszerelve, amelyek megkönnyítik mindennapi életedet. Lehetővé teszi a telefonhívások kezdeményezését Bluetooth-on keresztül, valós idejű időjárás-előrejelzés ellenőrzését, riasztások beállítását, fényképezőgéped és zenelejátszód távoli vezérlését, vagy elveszett telefonod megtalálását. A stresszszinted is nyomon követheted, valamint relaxáló légzőgyakorlatokat végezhetsz, hogy kiegyensúlyozott és nyugodt maradj mindennapi életed során.

Tartozékok:
- okosóra
- mágneses töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: QCY
Modell: GS2 S5
Szín: Fekete
Kijelző: 1.96" AMOLED
Felbontás: 410 x 502 p
Akkumulátor kapacitás: 260 mAh
Üzemidő: Alapfunkciókkal 10 nap / Napi használattal 4 nap
Töltés: Mágneses
Sportmódok száma: 100+
Vízállóság: IPX7
Alkalmazás: QCY App
Rendszerkövetelmények: Android 8.0 és felette; iOS 13.0 és felette
Nyelvek: Angol, egyszerűsített/hagyományos kínai, japán, koreai, orosz, török, lengyel, arab, portugál, spanyol, német, francia, olasz, indonéz, dán, cseh, héber, perzsa, görög, maláj, thai, vietnami
Szíj szélesség: 22 mm
Méret: 50 x 37.5 x 11 mm
Súly: Körülbelül 56.5 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett