Kiszállítás 1-2 munkanap minden termékre!
Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905884804926

Samsung Galaxy A15 4G/5G Privacy kijelzővédő üvegfólia


Cikkszám: 5905884804926

Samsung Galaxy A15 4G/5G Privacy kijelzővédő üvegfólia


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Az 5D adatvédelmi edzett üveg egy olyan modern technológia, amely védi készüléke képernyőjét, és megőrzi az adatok titkosságát. Az üveg kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és ellenáll a karcolásoknak, ütéseknek és leeséseknek.
Az 5D edzett üveg ráadásul azt is jelenti, hogy nem csak a képernyő sík felületét, hanem annak íveit is lefedi, ami még jobb védelmet nyújt az egész készüléknek. Az üveg vastagsága mindössze 0,33 mm, így a képernyő érzékenységét, illetve a megjelenített képek minőségét nem befolyásolja.
Az 5D adatvédelmi edzett üveg tovább védi magánéletét, mivel védelmet nyújt a kívülállókkal szemben. A speciális technológia alkalmazásának köszönhetően a készülék képernyője csak a közvetlenül előtte lévő személy számára látható, az oldalakon lévők pedig nem tudják elolvasni a megjelenített információkat.
A készlet egy edzett üveget és a készülék képernyőjén való felviteléhez szükséges eszközöket tartalmaz. Az üvegfelvitel egyszerű és gyors, a speciális szerszámok pedig precíz és problémamentes rögzítést tesznek lehetővé a képernyőre.
Összességében elmondható, hogy az 5D Privacy Tempered Glass kötelező tartozék minden felhasználó számára, aki meg akarja biztosítani, hogy készüléke képernyője védve legyen a karcolásoktól, ütésektől és leesésektől, valamint attól, hogy a személyes adatokat a látószögön kívül eső személyek számára nem kívánt módon kiadják.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett