Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973696569400 Márka: meross

Meross MS100FHHK (HomeKit) hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő (Kezdő készlet)


Cikkszám: MS100FHHK-EU | EAN/Vonalkód: 6973696569400 | Márka: meross

Meross MS100FHHK (HomeKit) hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő (Kezdő készlet)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Meross MS100F érzékelő lehetővé teszi a környezeti feltételek pontos megfigyelését. A készüléket a legnépszerűbb okosotthon platformokkal való integrációra tervezték, beleértve az Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant és SmartThings rendszereket. Széleskörű kompatibilitásának köszönhetően az érzékelő az okosotthon szerves részévé válhat, így könnyedén vezérelheted bármelyik helyiség körülményeit. Emellett lehetőséget kínál az elmúlt két év adatainak archiválására és exportálására, így kényelmesen megtekintheted az egyes helyiségek hőmérséklet- és páratartalom-változásainak történetét, valamint elemezheted a méréseket.

Okos központ - integráció az okosotthon rendszerrel
A központ lehetővé teszi a Meross érzékelő képességeinek teljes kihasználását. Segítségével az érzékelő zökkenőmentesen kapcsolódik a teljes Meross ökoszisztémához, teljes körű irányítást és hozzáférést biztosítva a fejlett automatizálási funkciókhoz. A központ központi kommunikációs pontként működik az érzékelő és más eszközök között, így egy helyről kezelheted az egész okosotthon rendszeredet.

Energiatakarékos napelemes tápellátás
A Meross MS100F érzékelő egyik előnye az innovatív napelemes rendszer. Amikor a környezeti fény intenzitása eléri legalább a 150 luxot, a készülék automatikusan átvált napelemes üzemmódra, ami jelentősen kíméli az elemeket. Ez a megoldás nemcsak meghosszabbítja a készülék élettartamát, hanem pozitív hatással van a környezetre is, mivel csökkenti az elemek gyakori cseréjének szükségességét.

Távoli megfigyelés - teljes kontroll kiválasztott helyszínről
A Meross MS100F érzékelő lehetővé teszi a hőmérséklet és a páratartalom távoli megfigyelését, bárhol is vagy. A Meross alkalmazással bármikor ellenőrizheted az otthon körülményeit, legyen szó munkáról, vakációról vagy utazásról. Ez különösen hasznos lehet olyan helyiségekben, mint például a gyermekszoba, hűtőszekrény, garázs stb.

Precíz érzékelés
A Meross MS100F érzékelő szívében egy viszonylag új, 4. generációs svájci érzékelő található, amely rendkívül pontos hőmérséklet- és páratartalom-méréseket garantál. Nagyon nagy érzékenysége lehetővé teszi a környezeti feltételek legkisebb változásainak gyors és pontos érzékelését. Ez rendkívül fontos olyan helyzetekben, amikor pontos adatok szükségesek, például érzékeny anyagok, mint élelmiszerek vagy gyógyszerek tárolásánál, amelyek állandó és kontrollált körülményeket igényelnek.

Valós idejű értesítések
A Meross alkalmazással nemcsak az otthonod körülményeit figyelheted meg, hanem valós idejű értesítéseket is kaphatsz, amikor a hőmérséklet vagy a páratartalom meghaladja az általad beállított értékeket. Ez a megoldás azonnali információt nyújt, amely gyors reakciót tesz lehetővé hirtelen változás esetén, például ha a pince páratartalma hirtelen emelkedik vagy a gyermekszobában váratlanul csökken a hőmérséklet.

Készülék automatizálás - még több lehetőség az okos otthonnal
A Meross MS100F érzékelő lehetővé teszi, hogy ne csak megfigyeld, hanem automatizáld is más eszközök működését otthonodban. Programozhatod úgy, hogy bizonyos hőmérséklet vagy páratartalom elérésekor be- vagy kikapcsoljon más Meross eszközöket, mint például okos dugaljakat, lámpákat vagy kapcsolókat. Ez egy okos megközelítés az automatizáláshoz, amely növeli az élet kényelmét és optimalizálja az energiafogyasztást otthonodban.

A csomag tartalma
- okos központ
- USB kábel
- hálózati adapter
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Meross
Modell: MS100FHHK
Hőmérséklet-tartomány: -10℃~50℃ (pontosság ±1°C a 0-40°C tartományban, ±2°C ezen tartományon kívül)
Hőmérséklet mérése: pontosság 0.3℃
Páratartalom-tartomány: 0~95% (pontosság ±5% az 50-80% relatív páratartalom tartományban, ±10% ezen tartományon kívül)
Páratartalom mérése: pontosság 5%
Tápellátás: napelemes tápellátás aktiválódik, amikor a környezeti fény intenzitása eléri a 150 luxet. (Nem fogyaszt elemmel)
Elem típusa: CR2477
Tápfeszültség: Érzékelő: 2.6V - 3.6V; központ: 5V/1A
Méret: érzékelő: 56 x 56 x 18 mm; központ: 59 x 41 x 21 mm
Súly: érzékelő: 40g; központ: 25 g
Vezeték nélküli szabvány: Érzékelő: 433MHz; központ: 802.11 b/g/n 2.4GHz Wi-Fi 433MHz
Tanúsítványok: USA: FCC, IC, EU: CE, RoHS, WEEE
Rendszerkövetelmények: Okostelefon iOS 13 vagy újabb, Android 6.0 vagy újabb (központ)
Tárolási hőmérséklet: -40°C~70°C
Tárolási páratartalom: 0%~100%

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett