Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339171834 Márka: Mercedes

Mercedes MEHCP15LARMRE iPhone 15 Pro 6.1" piros/piros keménytok Bőr Urban Bengale tok


Cikkszám: Mer007835-0 | EAN/Vonalkód: 3666339171834 | Márka: Mercedes

Mercedes MEHCP15LARMRE iPhone 15 Pro 6.1" piros/piros keménytok Bőr Urban Bengale tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mercedes-Benz Leather Urban Line

A Mercedes-Benz autókárpitok lenyűgöző dizájn esztétikáját az Urban Line bőrüléshuzatok kollekciójába adaptálták. Ez az egyedülálló tok tökéletes választás a Mercedes-Benz márka rajongói számára, és még inkább kiemeli iPhone készülékének presztízsét és luxusát.

Stílusos megjelenés

A Mercedes-Benz tok sima és perforált bőrrel, valamint fém logóval a legmagasabb kényelmet biztosítja. A részben perforált bőr klasszikus és elegáns megjelenést kölcsönöz, és garantálja a telefon biztonságát. A gyűjtemény exkluzivitását a fém Mercedes-Benz logó hangsúlyozza, amely az autentikusságot és a termék legmagasabb minőségét is igazolja.

Tökéletes kidolgozás

A minőség, amely minden részletében érezhető - ez a Mercedes termékek jellegzetes tulajdonsága. A tok nagyon gondosan készült, kiváló minőségű eco-bőr anyagból, amely kompromisszumok nélküli kidolgozásával tűnik ki. A telefon védelme érdekében a sérülésektől és karcolásoktól, a tok oldalsó élei TPU-val erősítettek meg. A fedéllel ellátott telefon stabilan illeszkedik a kézbe, szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, ami növeli a biztonságot és az ütések elleni védelmet, valamint tompítja az ütéseket. A tok enyhén kiemelkedő élekkel rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a képernyő és a kamera lencséje számára a karcolások és törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedelet és port kivágást tartalmaz.

Licenc alapján gyártva Mercedes-től.

Műszaki adatok

Gyűjtemény: Urban Line
Típus: Keménytok
Anyag: TPU / PC / Eco-bőr
Szín: Piros
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett