Kiszállítás 1-2 munkanap minden termékre!
Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316149205 Márka: LISEN

Lisen fejtámlára rögzíthető autós tablet/telefon tartó


Cikkszám: YL0223030004 Márka: LISEN

Lisen fejtámlára rögzíthető autós tablet/telefon tartó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Lisen táblagéptartó autós fejtámlához
Gondoskodjon gyermeke vagy utasainak zavartalan szórakozásáról az autós utazások során, így Ön stressz nélkül koncentrálhat az útra. A Lisen márkájú tartó széles körben kompatibilis a 4,7” és 12,9” közötti átlójú telefonokkal és táblagépekkel. Könnyen rögzíthető a legtöbb autó fejtámlájához, 1,6”-ról 6,9”-re állítva a kar fesztávolságát, és 360 fokkal testreszabhatja a táblagép vagy a telefon helyzetét. A termék tartóssági teszteken esett át, amelyek megerősítik a kiváló minőségű konstrukciót.

Kényelmes filmnézés az autóban
Egy hosszú autóútnak nem kell kényelmetlennek lennie. A Lisen tablet tartó kényelmes eszközhasználatot és film- vagy sorozatnézést tesz lehetővé anélkül, hogy megerőltené a kezét. A termék lehetővé teszi a telefon vagy táblagép helyzetének 360 fokos beállítását is, kiváló láthatóságot biztosítva a néző számára.

Széleskörű kompatibilitás
A Lisen tartó felszerelése sima és problémamentes. Az 1,6” és 6,9” közötti állítható karfesztávnak köszönhetően szinte bármilyen fejtámlára könnyedén rögzítheti. Ez a tartozék jól működik a 4,7” és 12,9” közötti átlójú eszközökkel.

Megbízható stabilitás
A durva utak és a hirtelen megállások nem jelentenek kihívást a Lisen tartó számára. Tartós fém klipsszel van felszerelve, amely minden helyzetben stabilitást biztosít. Az ilyen erős anyagok használata a termék hosszú élettartamát is jelenti. Ezenkívül sikeresen átment a tartóssági, stabilitási és biztonsági teszteken, és megkapta a CE, RoHS és FC tanúsítványt.

GyártóLisen
ModellYL0223030004
Kompatibilitás4,7” és 12,9” közötti átlós eszközök és 1,6” és 6,9” közötti fejtámlák

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett