Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318987 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP16LPGMSRPB iPhone 16 Pro 6.3" kék/kék kemény tok FW Metal Plate MagSafe tok


Cikkszám: KF002386-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318987 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP16LPGMSRPB iPhone 16 Pro 6.3" kék/kék kemény tok FW Metal Plate MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld FW Metal Plate MagSafe széria a tökéletes megoldás azok számára, akik funkcionalitást és kivételes stílust szeretnének ötvözni okostelefonjuk számára. Ez a kiváló kollekció nemcsak szilárd védelmet nyújt, de egyedi karaktert is kölcsönöz készülékének, egyedi dizájnjával vonzza a tekinteteket.

Fejezze ki eleganciáját Ez az elegáns tok kiváló minőségű öko-bőrből készült, ami finom, matt megjelenést kölcsönöz neki. Emellett a kamerakeret és az oldalsó gombok körüli fém betétei kiemelik a részletekre való aprólékos figyelmet. A tok alsó részén található a Karla Lagerfeld embléma, amely luxusérzetet ad a teljes megjelenésnek.

Megelégedést nyújtó védelem A tok hatékonyan védi a telefont az ütődésektől, elnyeli a sokkokat és növeli a készülék biztonságát. A borítások enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamerák is védettek a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gomb és port számára kivágásokat tartalmaz.

Töltse fel telefonját anélkül, hogy eltávolítaná a tokot! A mágneses gyűrű nemcsak kompatibilitást biztosít a MagSafe vezeték nélküli töltővel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, de a töltési folyamat során is stabil tartást garantál. Ezáltal kiküszöböli az elmozdulás vagy áramkimaradás lehetőségét. Így a tok nemcsak egy esztétikus kiegészítővé válik, hanem mindennapi használatra is praktikus eszközzé. A tok Karl Lagerfeld márka licenc alapján készült. Technikai adatok Gyűjtemény FW Metal Plate MagSafe Típus Kemény tok Anyag Öko-bőr/Alumínium Szín Kék Kompatibilitás iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett