Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168650 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15LHMRSCHH iPhone 15 Pro 6.1" fehér/fehér kemény tok Ring Stand Choupette Head MagSafe


Cikkszám: KF001833-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168650 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15LHMRSCHH iPhone 15 Pro 6.1" fehér/fehér kemény tok Ring Stand Choupette Head MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Ring Stand Choupette Head MagSafe kollekció az elképesztő funkcionalitás, kiváló minőség és kifinomult megjelenés kombinációja. Ez az egyedülálló védőtok stílusos megjelenést biztosít, amelyet minden divatkiegészítő rajongó értékelni fog. A Ring Stand legújabb kollekciójának borítójával hangsúlyozhatja kiváló stílusát és a kiemelkedő ruhamárkához való ragaszkodását, miközben maximális védelmet nyújt a telefonjának.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés: Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták e kollekció gyártásához. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátsó rész) készült, amely megerősíti a telefon hátlapját a törés ellen. Az eszköz oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint védi az oldalakat a sérülésektől.

A telefont biztonságosan tartó borítással, amely szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, növeli a biztonságot és az ütésekkel szembeni ellenállást, valamint tompítja az ütéseket. A tokok enyhén emelt élekkel rendelkeznek, ezáltal a képernyő és a kamera lencse is védett a karcolások vagy törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéllel és port kivágással rendelkezik.

Megkülönböztető és elegáns megjelenés: A Ring Stand Choupette Head MagSafe kollekció tokja kiemeli iPhonejának egyedi formatervezését a híres tervező macskájának, az imádnivaló Choupette képével. A grafika a gyűrű közepén van elhelyezve, mégis finoman illeszkedik a teljes borító stílusához. A gyönyörű macska képe egy finom poliuretán réteggel van bevonva, amely ellenáll a kopásnak, így a tokok sokáig kifogástalanul néznek ki.

Kényelmes telefontöltés: A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel bővítették, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtse el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Állvánnyal rendelkező tok: Ez az egyedi tok nagyon hasznos gyűrűvel van ellátva, amely nem csak a készülék töltésére szolgál, hanem állványként is funkcionál, amelyen nyugtathatja a telefont. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen folytathat videohívásokat és használhatja az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy a kezét használná.

A termék a Karl Lagerfeld márka licenc alapján készült.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Ring Stand Choupette Head MagSafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Fehér
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett