Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318192 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Metal Karl Head MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - Fekete


Cikkszám: KF002295-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318192 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Metal Karl Head MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Metal Karl Head MagSafe sorozat ideális megoldás azok számára, akik okostelefonjuknál a funkcionalitás és a kivételes stílus harmóniáját keresik. Ez az egyedi kollekció nemcsak megbízható védelemet nyújt, hanem meg is különbözteti a készüléket, figyelemfelkeltő, különleges dizájnjával.

Emeld ki kifinomultságodat! A szépség a részletekben rejlik, és ennek a kollekciónak az elegáns és kifinomult minimalista dizájnja tökéletes példája ennek. Az alumínium betétekkel gazdagított tok kerete a kamera körül és az oldalsó gombokon található. A kollekciót Karl Lagerfeld legendás tervező központi helyzetű, mágneses gyűrűjének mintája teszi teljessé.

Biztosítsd a megbízható védelmet! A tok hatékonyan véd az ütődésektől, csillapítja a rázkódásokat, és növeli a telefon biztonságát. A kicsit megemelt széleknek köszönhetően a kijelző és a kamera lencséje védett a karcolásokkal és törésekkel szemben. A tok tökéletesen illeszkedik, rendelkezik minden szükséges gombfedéllel és portkivágással.

Töltsd fel a telefonod a tok levétele nélkül! A mágneses gyűrű nemcsak a vezeték nélküli MagSafe töltővel való kompatibilitást biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem a készülék stabil megtartását is a töltés alatt. Így a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé válik, hanem a mindennapi használatra szánt funkcionális eszközzé is.

A tokot a Karl Lagerfeld márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:

Kollekció: IML Metal Karl Head MagSafe

Típus: Merev tok

Anyag: TPU/PC

Szín: Fekete

Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett