Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318185 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Metal Karl Head MagSafe iPhone 16 Pro tok - Fekete


Cikkszám: KF002294-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318185 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Metal Karl Head MagSafe iPhone 16 Pro tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Metal Karl Head MagSafe sorozat ideális megoldás azok számára, akik a funkcionalitás és a különleges stílus harmóniáját keresik okostelefonjuk számára. Ez a kivételes kollekció nemcsak szilárd védelmet nyújt, hanem a készülék biztonságát is garantálja, miközben egyedi karaktert kölcsönöz neki, amely felhívja a figyelmet a különleges dizájnnal.

Emeld ki kifinomultságodat: Az elegancia a részletekben rejlik, és ennek a kollekciónak a tokja tökéletes példa erre – minimalista dizájnja eleganciával és kifinomultsággal nyűgöz le. A tok szerkezete alumínium betétekkel gazdagított, amelyek a kamera kerete és az oldalsó gombok körül találhatók. A kollekció teljességét mi sem fejezi ki jobban, mint a legendás tervező, Karl Lagerfeld nyomata, amely a mágneses gyűrű közepén helyezkedik el.

Biztosíts megbízható védelmet: A tok hatékonyan véd az ütésektől, tompítja a rázkódásokat, és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamerák lencséi védve vannak a karcolásoktól és törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gomb és port rész számára elérhető.

Töltsd a telefonod anélkül, hogy levennéd a tokot! A mágneses gyűrű nem csak a vezeték nélküli MagSafe töltővel való kompatibilitást garantálja, amely lehetővé teszi a gyors és kényelmes töltést, hanem stabilan tartja a készüléket töltés közben is. Ezzel kiküszöböli a lehetséges elcsúszásokat vagy áramkimaradásokat. Így a tok nemcsak esztétikus kiegészítő, hanem mindennapi használatra szánt funkcionális eszköz is.

A tok a Karl Lagerfeld márka licencére készült.

Műszaki adatok:

Kolekció: IML Metal Karl Head MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett