Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168432576 Márka: HiBREW

HiBREW 5 az 1-ben kapszulás kávéfőző H1B-fehér (fehér)


Cikkszám: H1B-white | EAN/Vonalkód: 5906168432576 | Márka: HiBREW

HiBREW 5 az 1-ben kapszulás kávéfőző H1B-fehér (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

58000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HiBREW H1B-fehér (fehér) 5 az 1-ben kapszulás kávéfőző.
Fedezd fel a HiBREW H1B kapszulás kávéfőző nyújtotta sokoldalúságot és kényelmet! Könnyedén megfelel bármely kávérajongó igényeinek, számos módon kínálva italok készítését - beleértve a hideg és forró italokat is. A modern funkciók és a Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal való kompatibilitása úgy érzi, mintha a legjobb kávézóban lennél, miközben a gép modern dizájnja stílusos kiegészítője lesz konyhád belső terének.

Fejlett extrakciós technológiák
A kávé sosem ízlett jobban! A HiBREW H1B praktikus programozható előáztatási funkciójával biztosítja, hogy a kávéd megfelelően nedves legyen az extrakció előtt, hogy teljes mértékben kinyerje az ízét és aromáját. A kávéfőző 20 bar nyomású extrakcióval is rendelkezik, amely tökéletesen krémes textúrát és intenzitást garantál minden italban.

Sokoldalú kompatibilitás
Élvezd kedvenc Dolce Gusto és Nespresso ízeidet! A HiBREW H1B kávéfőző több kapszulával is kompatibilis, és adapterekkel van felszerelve őrölt kávé, ESE tasakok és KCup számára, páratlan sokoldalúságot és választási szabadságot kínálva. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy különféle ízekkel és kávéfajtákkal kísérletezz, amikor csak kedved tartja.

Testreszabás az egyéni preferenciák szerint
A kávéfőző lehetővé teszi a hideg és forró ital készítési módok közötti könnyű váltást - mindössze egy érintéssel! Ez ideális azok számára, akik értékelik a változatosságot, a gép tökéletesen alkalmas nyári frissítő jeges kávé, valamint őszi és téli időszakban aromás, fűszeres kávé készítésére! Ezen kívül az extrakciós hőmérséklet és a vízszint (30 és 210 ml között) beállításának lehetősége lehetővé teszi, hogy minden italt személyre szabj egyéni preferenciáid szerint.

Átgondolt dizájn és könnyű használat
A szilárd fém fogantyú fényes felülettel nemcsak eleganciát ad, hanem biztosítja a H1B kávéfőző tartósságát és kényelmét is. A nagy csészehelynek köszönhetően kedvenc edényed használható, és az ital elkészülte után automatikus nyomáscsökkentés biztosítja a biztonságot és az egyszerű használatot. A kávéfőző emellett az extrakció utáni víz eltávolítására is kínál funkciót, megelőzve a csepegést, tovább fokozva a kényelmet.

Tartozékok
- Kávéfőző
- Őrölt kávé adapter
- ESE tasak adapter
- KCup adapter
- Dolce Gusto kapszula adapter
- Nespresso kapszula adapter

Gyártó: HiBREW
Modell: H1B
Szín: Fehér
Névleges teljesítmény: 1450 W
Névleges feszültség: 220 V-240 V 50/60 Hz
Súly: 3 kg
Méretek: 260 × 260 × 110 mm
Pumpa nyomása: 20 Bar

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett