Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303841899 Márka: UGREEN

HDMI Capture Card / Grabber Ugreen CM489, 4K 60Hz, USB + USB-C


Cikkszám: 40189 | EAN/Vonalkód: 6957303841899 | Márka: UGREEN

HDMI Capture Card / Grabber Ugreen CM489, 4K 60Hz, USB + USB-C


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen CM489 HDMI Capture Card / Grabber, 4K 60Hz, USB + USB-C
Az UGREEN capture card lehetővé teszi videók rögzítését legfeljebb 4K 60Hz maximális bemeneti felbontással, és akár 1080p 30Hz kimeneti felbontással is, köszönhetően a nagy sebességű USB 2.0 portjának. Csatlakoztassa különféle videó- és audióforrásokhoz, például kamerákhoz vagy videókamerákhoz HDMI-n keresztül, majd továbbítsa a videót USB vagy USB-C bemenettel rendelkező eszközre. Ideális tiszta videó és audió rögzítésére, melyeket később felhasználhatunk.

Széleskörű kompatibilitás
Kettős USB-A és USB-C interfészeinek köszönhetően az UGREEN kártya kompatibilis a legtöbb modern laptoppal, táblagéppel, mobiltelefonnal, kamerával és webkamerával. Használható élő kameraközvetítéshez, mobil és konzoljátékok valós idejű rögzítéséhez és még sok minden máshoz.

Egyszerű telepítés és könnyű kivitel
Az UGREEN capture card nem igényel további illesztőprogramokat vagy külső áramforrást. Csak csatlakoztassa a kívánt eszközhöz, és kezdje el a nagyfelbontású videók lejátszását. Alumíniumötvözet háza hosszú élettartamot biztosít, könnyű súlya (19,9 gramm) pedig könnyen hordozhatóvá teszi - egyszerűen elfér hátizsákjában vagy táskájában.

Gyors átvitel és alacsony késleltetés
Okos chippel felszerelve az UGREEN kártya akár 480 Mbps HDMI videó rögzítési átvitel sebességet biztosít, és minimalizálja a késleltetést. Ez lehetővé teszi fontos találkozók vagy konferenciák valós idejű rögzítését, megkönnyítve a későbbi visszanézést. A kártya korszerű kialakítása rendkívül alacsony késleltetést biztosít játék és videórögzítés során, kiküszöbölve az akadozást és a kék képernyő zavarokat. A készülék így bármilyen felhasználó megelégedésére szolgál.

Univerzális rendszerkompatibilitás
Az UGREEN HDMI capture card kompatibilis a Windows 8.1/10, Linux, iOS 17 és Android operációs rendszerekkel. Ideális élő közvetítéshez, felvételhez, szerkesztéshez és nagyfelbontású videók streamingeléséhez olyan programokkal, mint az OBS, XSplit, Potplayer, QuickTime Player stb. Felhívjuk figyelmét, hogy az iPadOS eszközöknek frissíteniük kell a 17-es vagy újabb verzióra, mivel a termék nem támogatja a rögzítést és felvételt, ha a jelforrás HDCP titkosítási protokollt használ.

Tartozékok:
-capture card
-felhasználói kézikönyv

Gyártó: Ugreen
Modell: CM489
Kimeneti port: USB-A, USB-C (1080P@30Hz)
Bemeneti port: HDMI 4K@60Hz
Felvételi minőség: Full HD 1080p
Telepítés típusa: Plug & play
Súly: 19,9 g
Méretek: 1,7 cm x 8,5 cm x 14,5 cm
Anyag: Alumínium
Kompatibilis operációs rendszerek: Linux, Windows 8/10, Android, iOS 17

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett