Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339307424 Márka: GUESS

Guess GUHMP16LHFGEREK iPhone 16 Pro 6.3" fekete/fekete kemény tok IML Glitter Circle MagSafe tok


Cikkszám: GUE004126-0 | EAN/Vonalkód: 3666339307424 | Márka: GUESS

Guess GUHMP16LHFGEREK iPhone 16 Pro 6.3" fekete/fekete kemény tok IML Glitter Circle MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess IML Glitter Circle MagSafe egy exkluzív védőtok sorozat, amely kivételes funkcionalitást és stílusos, egyedi dizájnt ötvöz. Ez a kollekció azok számára készült, akik nemcsak telefonjuk védelmét, hanem elegáns megjelenését is értékelik. Minden tok ebből a sorozatból a jó ízlés valódi kifejezése, kiváló minőségű kidolgozással és egyedi esztétikával kínálva.

Adj hozzá stílust és eleganciát! Az exkluzív védőtokok kollekciója, amely a neves divatház, a Guess égisze alatt készült, új stílus- és eleganciaszabványokat határoz meg. A Guess logó büszkén jelenik meg a tok központi részén, finoman hangsúlyozva a márka presztízsét. A tok egy csillogó MagSafe gyűrűvel van díszítve, ami kivételes fényt és luxus jelleget kölcsönöz. Ez a funkcionalitás és a kifinomult dizájn tökéletes kombinációja, amely telefonját nemcsak tökéletesen védi, hanem divatos kiegészítővé is teszi.

Figyelem a részletekre: Gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan tompítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai elég rugalmasak ahhoz, hogy könnyű legyen a tok fel- és leszerelése, de mindenekelőtt tökéletesen védik az eszköz keretét az ütésektől vagy az esetleges sérülésektől. Finoman megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a károsodástól, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Töltse a telefonját vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűvel vannak ellátva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják az iPhone erős tapadását a MagSafe töltőn. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok dizájnjához, és egy integrált egészet alkot.

A tokot a Guess márka engedélye alapján gyártották. Technikai adatok: Gyűjtemény: IML Glitter Circle MagSafe Típus: Kemény tok Anyag: TPU/PC Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett