Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396219535 Márka: Forcell

FORCELL F-ENERGY C339 Type C - Type C PD QC4.0 5A 100W 3 m fehér


| EAN/Vonalkód: 5903396219535 | Márka: Forcell

FORCELL F-ENERGY C339 Type C - Type C PD QC4.0 5A 100W 3 m fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Forcell C339 kábel egy olyan tartozék, amely akár 100 W-os gyors töltők használatára lett tervezve, így lehetővé teszi a modern okostelefonok, laptopok és egyéb eszközök gyors töltését. A beépített e-mark chip biztosítja, hogy a kábel megfelel a USB-IF szabványoknak, így biztonságosan használható. Támogatja a legújabb töltési technológiákat, mint például a Quick Charge 4.0 és a SuperVooc, lehetővé téve az eszköz gyors töltését. Az alkalmazott alumínium árnyékolás biztosítja a kábel biztonságos működését, mentesen a külső tényezők zavaraitól.

Akár 100 W
A Forcell C339 kábel arra lett tervezve, hogy gyors és biztonságos töltési élményt nyújtson azoknak az eszközöknek, amelyek akár 100 W teljesítményt igényelnek. Kompatibilis a legtöbb modern okostelefonnal és laptoppal, és kiváló minőségű felépítése biztosítja, hogy az eszköze biztonságban legyen a túltöltés és a rövidzárlat ellen. A kábel arra is tervezett, hogy csökkentse a töltési időt, így gyorsabban visszatérhet az eszköze használatához.

Beépített e-mark chip
Az e-mark chip segít biztosítani, hogy a kábel megfelel a USB-IF szabványoknak, így biztonságosan használható. Ezen kívül az e-mark chip biztosítja, hogy a kábel képes támogathatni az összekapcsolt eszköz teljesítményigényeit, így biztos lehet benne, hogy az eszköz megkapja a szükséges teljesítményt.

Gyors töltés OPPO, Samsung, Xiaomi, Huawei, Vivo okostelefonokhoz
A kábel támogatja az OPPO, Samsung, Xiaomi, Huawei és Vivo okostelefonok gyors töltését. Kompatibilis a Quick Charge 4.0 technológiával és különböző gyors töltési módszerekkel, mint például OPPO SUPERVOOC, Huawei Super Fast Charging, Xiaomi Turbo Charge, Vivo FlashCharge, AFC. Ez lehetővé teszi az akkumulátor akár 20%-kal gyorsabb töltését az előző verzióhoz képest, és akár 5 órás használatot biztosít mindössze 5 perc töltés után.

Gyors adatátvitel
Az USB 3.2 Gen 2 lehetővé teszi az adatok 10 Gbps sebességgel történő átvitelét. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy egy 4K filmet néhány másodperc alatt át tud másolni, nagy fájlokat gyorsan és könnyedén átmásolhat, és gyorsabban töltheti az eszközeit, mint valaha. A 10 Gbps adatátviteli sebesség megkönnyíti a külső tárolóeszközökhöz való csatlakozást is, lehetővé téve nagymennyiségű adat gyors és hatékony elérését.

Biztonságos
Az alumínium árnyékolás csökkenti az elektromágneses interferenciát (EMI) és a rádiófrekvenciás interferenciát (RFI) a külső forrásokból, amelyek zavarhatják a jelet. Ez biztosítja, hogy a jel tiszta és zavartalan legyen.

Kényelmes használat
Ez a kábel 3 méter hosszú. Kényelmesen használható az autójában és az otthonában.

Jellemzők:
- Áramerősség: 5A
- Teljesítmény: 100 W
- Hossz: 3 m
- Csatlakozók: USB-C - USB-C
- Támogatott gyors töltési módszerek: Quick Charge 4.0, SUPERVOOC, Huawei Super Fast Charging, Xiaomi Turbo Charge, Vivo FlashCharge, AFC, Power Delivery.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett