Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971228589 Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen Glas.TR "EZ Fit" iPhone 16 Pro Max üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809971228589 | Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen Glas.TR "EZ Fit" iPhone 16 Pro Max üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

8900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Forradalmi módon szerelhető edzett üveg – ha eddig rettegtél az edzett üveg felszerelésétől, most megoldódnak a problémáid! Az edzett üveg pontosan a telefon elülső részére vágott kerettel van rögzítve, amelynek köszönhetően tökéletesen pozícionálható a képernyőn. A gyártó olyan egyszerűvé tette a telepítést, hogy az minden felhasználó számára teljesen intuitív.

A Glas.TR EZ Fit egy 0,58 mm vastagságú bevonat, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységűvé tettek. Ez azt eredményezi, hogy az éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késsel való érintkezés esetén is ellenáll a karcolásoknak. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és más szennyeződések megjelenését a képernyőn. Kristálytisztán átlátszó és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Nincs hatással az érintőképernyő érzékenységére, és kivételes simaságot biztosít, így az ujjak mozgása a képernyőn élvezetessé válik. Az üveg különösen a képernyő karcolások elleni védelmére készült, és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát véletlen esés esetén.
Próbáld ki, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen
Az üveg/fólia kizárólag a telefon modellje által készített kivágási minta alapján készült kiemelt szerkezetű lapos részére kerül. Csak ilyen kivágással biztosítható a teljes kompatibilitás védelmi kiegészítőinkkel. A kijelzők különböző peremes kialakítása miatt az védőfólia/üveg telepítése után a képernyő körül enyhe légbuborék jelenhet meg. Ez természetes jelenség és a képernyőtől függ.
TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában közvetlenül zuhanyzás után - a pára elnyeli a levegőben lévő port, így az nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd száraz ruhával polírozza fényesre.
3) Helyezze rá a telefon elülső részére a keretet, amelyen az üveg található.
4) Távolítsa el a keretet a védőfóliával együtt. Szabaduljon meg a légbuborékoktól, erőteljesen nyomja meg körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legjobban kötődjön a képernyőhöz.
A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100%-ban Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Kivételesen könnyen telepíthető a szerelőkeretnek köszönhetően
- 9H keménységű
- 2.5D csiszolt élek, kellemes tapintású
- Oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Nincs hatással az érintőképernyő működésére
- Méretek: 159x74mm
A CSOMAG TARTALMAZZA:
1 x Spigen Glas.TR EZ Fit üvegfólia
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett