Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004630 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin X Pro iPhone 16 Pro Max tok MagSafe-fel, Flip és Állvány - Fekete


Cikkszám: DUX DUCIS SKin X Pro?with Magnetic Stand?Apple iPhone 16 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 6934913004630 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin X Pro iPhone 16 Pro Max tok MagSafe-fel, Flip és Állvány - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Skin X Pro iPhone 16 Pro Max tok MagSafe-fel, Flip és Állvány - Fekete

A Dux Ducis Skin X Pro tok beépített MagSafe modullal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a tok eltávolítása nélkül induktívan töltse okostelefonját, és egy mozdulattal praktikus állvánnyá alakítható. Emellett mágneses záródása van, amely megvédi a kijelzőt. Belsejében praktikus zsebek találhatók kártyák és dokumentumok számára, és az egész tartós és elegáns öko-bőrből készült, belső TPU borítással, amely további védelmet nyújt ütésekkel és esésekkel szemben.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin X Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- További jellemzők: MagSafe kompatibilis, pénztárca, állvány
- Anyag: TPU, öko-bőr
- Szín: fekete

A Dux Ducis Skin X Pro tok fő előnyei az állvánnyal:
- Lehetővé teszi a problémamentes töltést és a mágneses kiegészítők csatlakoztatását. A MagSafe modulnak köszönhetően nem kell eltávolítania a tokot, hogy töltse telefonját vagy használjon további kiegészítőket.
- Kényelmesen beállíthatja telefonját filmnézéshez vagy fényképek böngészéséhez. A mágneses MagSafe gyűrű egy praktikus állvánnyá alakul.
- A szárny automatikus lezárása megvédi a kijelzőt a véletlen kitettségtől. A flap mágnesek biztosítják a biztonságos lezárást.
- Segít a kártyák, dokumentumok és bankjegyek rendszerezésében. A belső rekeszek megkönnyítik a fontos dolgok tárolását.
- Hosszú távú védelmet nyújt a magas minőségű anyagoknak köszönhetően. A tok öko-bőrből és belső TPU borításból készült.

Vezeték nélküli töltés és mágneses kiegészítők kéznél

A Dux Ducis Skin X Pro tokban található MagSafe modul kulcsfontosságú a vezeték nélküli töltéshez és a mágneses kiegészítők csatlakoztatásához. Ezzel gyors töltést élvezhet, anélkül hogy eltávolítaná a tokot, ami további kényelmet nyújt. Emellett a különféle elérhető kiegészítők, mint például egy mágneses pénztárca vagy autós tartó, még funkcionálisabbá teszik a tokot.

Kényelmes állvány a telefonjához

A Dux Ducis Skin X Pro tokkal már nem kell a kezében tartania telefonját, miközben kedvenc sorozatát nézi vagy fényképeket böngészik. A MagSafe mágneses gyűrű egy mozdulattal praktikus állvánnyá alakul, amely lehetővé teszi, hogy stabilan helyezze el telefonját bármilyen felületen. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik a mobil eszközök használatának kényelmét és szabadságát.

Biztonságos a mágneses lezárással

Az Ön okostelefonjának kijelzője biztonságban van a Dux Ducis Skin X Pro tok mágneses záródásának köszönhetően. A szárny automatikusan lezár, így nem kell aggódnia a kijelző véletlen kitettsége miatt. Ez egy további védelmi réteg, amely nyugalmat és biztonságot nyújt.

Kártyák és dokumentumok tárolása

A Dux Ducis Skin X Pro tok belső zsebei nagyszerű helyet biztosítanak hitelkártyák, dokumentumok vagy bankjegyek tárolására. A jól átgondolt kialakításnak köszönhetően mindent kéznél tarthat, anélkül hogy további pénztárcát kellene magával vinnie.

Tartósság és elegancia egyben

A Dux Ducis Skin X Pro tokja ötvözi a tartósságot és az eleganciát. Az öko-bőrből készült tok kellemes tapintású felületet biztosít, miközben megvédi a telefont a sérülésektől. A belső TPU borítás további erősítést nyújt, védve az okostelefont az ütésekkel és esésekkel szemben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett