Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436984923 Márka: Colmi

Colmi P73 okosóra (Fekete)


Cikkszám: P73 Black | EAN/Vonalkód: 6972436984923 | Márka: Colmi

Colmi P73 okosóra (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Colmi P73 okosóra egy praktikus eszköz, amely ötvözi a fejlett egészségügyi monitorozási funkciókat a mindennapi kényelemmel. Aktív emberek számára készült, de azok számára is kiváló, akik értékelik a stílust és a kényelmet. A Colmi P73 minden nap elengedhetetlen társává válik. Ezzel nemcsak az egészségügyi adatait követheti nyomon, hanem számos egyéb funkciót is élvezhet, mint például a Bluetooth kapcsolat, távoli kép készítés, zenelejátszó irányítása és még sok más.

Átfogó egészségügyi monitorozás
A beépített optikai szenzor dinamikusan figyeli a szívritmust és a vér oxigénszintjét (SpO2), ami különösen hasznos azok számára, akik törődnek a fizikai állapotukkal és az általános egészségi állapotukkal. Az óra valós időben követi ezeknek a paramétereknek a változásait, pontos információkat nyújtva a felhasználónak az egészségi állapotáról. Emellett a vérnyomás monitorozási funkció teljes képet ad az egészségéről, segítve az esetleges rendellenességek azonosítását.

Javítsa edzései hatékonyságát
A Colmi P73 több mint 100 különböző sportmódot kínál, a futástól és a kerékpározástól kezdve a jógán és a karatén át. Minden mód részletes adatokat szolgáltat a fizikai aktivitásról, például az elégetett kalóriákról, a tempóról, az időtartamról és még sok másról, lehetővé téve, hogy pontosan nyomon kövesse a fejlődését és testre szabja az edzéseit. Az edzési célok kitűzésének és nyomon követésének képessége teszi a Colmi P73-t a tökéletes asszisztenssé, amely motiválja a jobb és jobb eredmények elérésére.

Tartós és vízálló
A Colmi P73-t tartósságra és az elemekkel szembeni ellenállásra tervezték. IP68 és 3ATM tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljesen ellenáll a pornak és a víznek. Az óra viselése esőben vagy sportolás közben aggódás nélkül lehetséges. Az ilyen tartósság teszi a Colmi P73-t kiváló választássá azok számára, akik aktív életmódot folytatnak, és megbízható eszközre van szükségük, amely készen áll bármilyen kihívásra – a mindennapi feladatoktól az extrém kültéri kalandokig.

HD kijelző
A Colmi P73 okosóra nagy, 1,9 hüvelykes HD kijelzővel rendelkezik, kivételes képminőséget és kényelmet nyújtva. A fényes, színes képernyőnek köszönhetően minden információ tökéletesen látható, lehetővé téve az értesítések, egészségügyi adatok könnyű olvasását vagy az óra egyéb funkcióinak, például a zenelejátszó irányításának vagy a fizikai aktivitás követésének használatát. Ezenkívül a felhasználó 4 különböző menüstílus közül választhat, lehetővé téve az interfész testre szabását egyéni preferenciák szerint, és még nagyobb személyre szabást biztosítva az eszköznek.

Fontos funkciók mindig kéznél
Az óra lehetővé teszi a zene könnyű irányítását - lejátszhat, megállíthat és visszatekerhet dalokat közvetlenül a csuklójáról, valamint beállíthatja a hangerőt. A Bluetooth hanghívás lehetővé teszi a hívások fogadását és kezdeményezését anélkül, hogy ki kellene vennie a telefonját, növelve a kényelmet és a komfortot a mindennapi tevékenységei során. Ez rendkívül hasznos megoldás a szeretteivel és barátaival való kapcsolattartásra, miközben teljes mozgásszabadságot biztosít.

Impozáns üzemidő
Az okosóra 300 mAh-s akkumulátora kb. 7 napos használatot tesz lehetővé egyetlen töltéssel, és akár 30 napos készenléti módot is biztosít. Az ilyen üzemidő azt jelenti, hogy a tevékenységeire koncentrálhat anélkül, hogy aggódnia kellene a készülék hirtelen lemerülése miatt. Ez komoly kényelmet jelent azok számára, akik mozgalmas életmódot folytatnak és olyan eszközre van szükségük, amely minden körülmények között lépést tart velük.

Tartozékok:
- Okosóra
- Mágneses töltőkábelt
- Használati útmutató


Gyártó: Colmi
Modell: P73
Szín: Fekete
Chipkészlet: Fő chipkészlet: JL7013
Memória: RAM 640KB, ROM 64Mb
Szívritmus szenzor: HX3602
Gyorsulásmérő (G-szenzor): STK8321
Kapcsolat: Bluetooth 5.2
Bluetooth hatótávolság: 10 m
Kijelző: Típus: IPS
Átló: 1,9"
Felbontás: 240x284 pixel
Látószög: 89°
Bevonat: Üveg
Újratölthető akkumulátor: Típus: Lítium-polimer
Kapacitás: 300 mAh
IC védelem: Seiko Y1
Töltési módszer: Mágneses
Töltési ciklusok száma: több mint 300
Töltési idő: kb. 2 óra
Működési idő: 5-7 nap
Készenléti idő: 15 nap
Egyéb: Hangszóró: Igen
Mikrofon: Igen
Kialakítás: Méretek: 52 x 40 x 10.5 mm
Szíj anyaga: Szilikon
Óra anyaga: ABS, PC
Gombok: Alumínium x2
Súly: 41 g
Szíj szélessége: 20 mm
Rendszerkompatibilitás: Android 5.1 vagy újabb, iOS 8.0 vagy újabb
Alkalmazás: Pubu Wear
Egyéb: Vízállóság: IP68
Frissítések: OTA
Támogatott nyelvek: Okosóra: Egyszerűsített kínai, angol, görög, francia, spanyol, holland, német, portugál, orosz, török, japán, lengyel, arab, vietnami, indonéz, héber, ukrán, olasz; Alkalmazás: dán, ukrán, orosz, bolgár, horvát, magyar, bolgár, norvég, hindi, indonéz, török, héber, görög, német, olasz, lett, cseh, szlovák, japán, francia, lengyel, thai, svéd, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, román, finn, angol, holland, portugál, spanyol, vietnami, arab, koreai, maláj
Funkciók: okosóra: Lépések, Tevékenységnapló, Szívritmus, Zene, Üzenetek, Alvás, Hangasszisztens, Zseblámpa, Légzőgyakorlat, Ébresztőóra, Időjárás, SpO2, Időzítő, Stopper, Női egészség, Kamera, Játékok, QR kód, Számológép, Beállítások, Téma, Média hang, Tárcsázás, Telefon megtalálása, Alacsony fogyasztás, Fényerő, Képernyő fényereje ideje, Vibráció és csengőhang, Vibráció intenzitása; alkalmazás: Lépések, Távolság, Kalóriák, Szívritmus 24/7, Alvás, Edzésrekord, Vérnyomás, Vér oxigén, GPS (futás, séta, kerékpározás), Óralap cseréje, Egyedi óralap, Hívás emlékeztető, Üzenet értesítés, Gyorshívó (névjegyek), Riasztó, Instant kép, Ne zavarj mód, Eszköz megtalálása, Gyors előnézet, Hibás szívritmus figyelmeztetés, Testhelyzet emlékeztető, Ivóvíz emlékeztető, Menstruációs ciklus emlékeztető, Alacsony fogyasztású mód, Újraindítás, Alapállapot
Sportmódok: Futópad, futás, kültéri kerékpározás, beltéri kerékpározás, hegyi kerékpározás, BMX, medence, kültéri úszás, úszólapátok, szinkronúszás, kültéri túrázás, horgászat, vadászat, gördeszkázás, parkour, ATV, motocross, verseny, maraton, akadálypálya, lépcsőzés, lépcsőzőgép, vegyes aerobik, kickbox, törzsedzés, cross-tréning, beltéri fitnesz, csoportos torna, erősítő edzés, intervall edzés, szabad foglalkozás, rugalmassági edzés, torna, nyújtás, Pilates, vízszintes rúd, párhuzamos rudak, küzdőkötelek, fitnesz, egyensúly edzés, tánc, Box, Birkózás, Harcművészetek, Tai Chi, Muay Thai, Judo, Taekwondo, Karate, Szabad foglalkozás, Vívás, Jujitsu, Vívás, Kendo, Strandfoci, Strandröplabda, Baseball, Softball, Rögbi, Jéghoki, Squash, Ajtó rugdalás, Krikett, Kézilabda, Bowling, Lovaspóló, Tollaslabda, Biliárd, Takraw, Kidobós, Vízilabda, Kézi korong, Tollaslabda, Beltéri foci, Homokzsák, Petanque, Jáball, Padlóhoki, Ausztrál futball, Pickleball, Kültéri csónakázás, Vitorlázás, Sárkányhajó, Szörfözés, Kite szörfözés, Evezés, Állva evezés, Beltéri szörfözés, Driftelés, Búvárkodás, Sízés, Snowboardozás, Alpin sízés, Sífutás, biatlon, kültéri korcsolyázás, beltéri korcsolyázás, curling, bobozás, szánkózás, hómobilozás, hótalpazás, hullahopp, frizbi, darts, sárkányeregetés, kötélhúzás, eSport, hinta, shuffleboard, csocsó, szomatoszenzoros játék, bungee jumping, ejtőernyőzés, Anusara, Yin Jóga, Terhességi Jóga, Nemzetközi sakk, Go, Dámajáték, Társasjáték, Bridge, Triatlon, Íjászat

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett