Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339145767 Márka: BMW

BMW Szteppelt Trikolor MagSafe tok iPhone 15 Pro-hoz - fekete


Cikkszám: BMW000731-0 | EAN/Vonalkód: 3666339145767 | Márka: BMW

BMW Szteppelt Trikolor MagSafe tok iPhone 15 Pro-hoz - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A BMW neves autóipari vállalat által szignált exkluzív iPhone tok. A Szteppelt Trikolor kollekció eleganciát nyújt és tükrözi az M Performance csomaggal felszerelt járművek sportos karakterét. A BMW az egyik legexkluzívabb autógyártó a világon, amelyet a luxussal, minőséggel, precizitással és a tökéletességgel azonosítanak minden részletben. Ezek az értékek kerültek át a legújabb Szteppelt Trikolor kollekcióba.

Kiváló építési minőség és még jobb illeszkedés a telefonhoz
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátulja polikarbonátból (PC) készült, amely soft-touch bőrrel van megerősítve. A polikarbonát biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr elegáns és előkelő megjelenést kölcsönöz a tok számára. A tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készültek, amely tökéletesen védi a telefont az ütésektől, és egyúttal könnyű illeszkedést biztosít a telefonhoz. Enyhén kiemelkedő külső szélek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli kiemelt szélek megakadályozzák a törést vagy karcolódást. Az eszköz méretéhez való tökéletes illeszkedés garantálja a külső sérülések elleni védelmet, míg a tok finomsága biztosítja a használat legmagasabb kényelmét.

Gyors és egyszerű töltés!
A kollekció jellegzetessége egy mágneses gyűrű, amely könnyű és gyors töltést tesz lehetővé a tokkal felszerelt telefon számára. A mágneses gyűrű teljesen kompatibilis a MagSafe töltővel, biztosítva a mágneses töltést. A gyűrű színben kontrasztos a teljes színvilággal, így díszíti a tokok ezen sorozatát.

Tökéletes BMW rajongók számára
A tokot az M Performance csomag és a BMW és M Performance márka emblémáinak színeiben készült szűk csík díszíti – ezek a kiegészítők egyedi stílust és eleganciát kölcsönöznek a terméknek. Ez a csík nagyon finom, de egyúttal különleges elem, amely jellemző a BMW termékekre. A Szteppelt Trikolor kollekció telefontokja azok számára készült, akik nem csak a funkcionalitást, hanem a stílust és a presztízst is értékelik.

A termék a BMW licensze alapján készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Szteppelt Trikolor MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / PC / Ökobőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett