Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339233273 Márka: BMW

BMW Signature Wrapped Metal MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: BMW000802-0 | EAN/Vonalkód: 3666339233273 | Márka: BMW

BMW Signature Wrapped Metal MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Signature Wrapped Metal MagSafe

A klasszikus iPhone tokok gyűjteménye, amely még a legkifinomultabb ízléseket is elbűvöli. A Signature Wrapped Metal MagSafe tok tökéletes kompromisszumot jelent a legmagasabb szintű védelem és a hihetetlenül luxus megjelenés, valamint a maximális funkcionalitás biztosítása között. A BMW, amely termékei páratlan minőségéről és luxusáról híres minden apró részletében, mindezt megtalálhatod ebben a csodálatos iPhone védőtok-kollekcióban. Ezt biztosan értékelni fogja mindenki, aki kedveli a kiváló minőségű termékeket és szeretné bemutatni vonzódását ehhez a bajor óriáshoz.

Kiváló minőségű anyagok
A Signature Wrapped Metal MagSafe exkluzív BMW tok kiemelkedik kiváló kidolgozottságával és anyagainak gondos kiválasztásával. Az ökologiai bőr, amelyből a tok készül, nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem tartósságot és ellenállóságot is a sérülésekkel szemben. Az élek gyártásához használt rugalmas TPU lehetővé teszi a tok könnyű felhelyezését és eltávolítását, miközben garantálja a készülék védelmét. Az elegáns védőtok arra lett tervezve, hogy megvédje készülékedet és elegáns külsőt kölcsönözzön neki. A tok pontosan illeszkedik a készülékhez, és biztosítja a készülék biztonságát a karcolások és ütődések ellen.

Lenyűgöző megjelenés
A kollekció klasszikus megjelenése a legnagyobb díszítése, amely eleganciát és hihetetlen bájt sugároz. A szépség itt az egyszerűségben rejlik, amely kiemeli a kis, de nagyon jelentős részleteket. Ennek a kollekciónak a jellegzetességei a ezüst kiegészítők - ezüst gombfedők és ezüst keret a kamera körül tökéletesen kiemelkednek. Finom, mégis lenyűgöző kivitelezésük egyedi karaktert ad a toknak, tökéletesen hangsúlyozva minden iPhone tulajdonos luxus stílusát. Ezt az elegáns kollekciót egy kis fém BMW logó egészíti ki, amely hangsúlyozza a termék hitelességét és magas minőségét. Ezáltal ez a kollekció ideális választás azok számára, akik klasszikusstílust keresnek modern csavarral.

Töltsd vezeték nélkül!
A tokban található mágneses gyűrű nemcsak garantálja a kompatibilitást a MagSafe vezeték nélküli töltővel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, megszüntetve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé, de egyben hasznos eszközzé válik a mindennapokban. A termék a BMW márka licence alapján készült.

Műszaki adatok:

Kollekció: Signature Wrapped Metal MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett