Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876230020 Márka: UGREEN

Bluetooth 5.4 adapter Ugreen CM723, USB + 3.5mm mini jack, beépített mikrofonnal (fekete)


Cikkszám: 35002 | EAN/Vonalkód: 6941876230020 | Márka: UGREEN

Bluetooth 5.4 adapter Ugreen CM723, USB + 3.5mm mini jack, beépített mikrofonnal (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Bluetooth 5.4 adapter Ugreen CM723, USB + mini jack 3.5 mm, beépített mikrofonnal (fekete) lehetővé teszi a vezeték nélküli audioátvitelt az autó audio rendszeréhez vagy más eszközökhöz. A fejlett Bluetooth 5.4 technológiának köszönhetően stabil kapcsolatot és alacsony késleltetést biztosít, ami magasabb hangminőséget és kényelmet eredményez. A kompakt és tartós kialakítású Ugreen CM723 Bluetooth adapter könnyen hordozható és ideális utazáshoz. A tartós fonott kábel növeli az ellenállását a kopással szemben, biztosítva a hosszú élettartamot anélkül, hogy aggódnia kellene a sérülések miatt.

Bluetooth 5.4
Az Ugreen CM723 a legújabb Bluetooth 5.4 verziót használja, amely stabilabb kapcsolatokat, alacsonyabb késleltetést és nagyobb energiahatékonyságot garantál. Ennek eredményeképpen zavartalan audioátvitelt élvezhet interferencia vagy késlekedés nélkül, ami különösen fontos zenelejátszás vagy hívások fogadása során.

Színes háttérvilágítással ellátott gombok
Az adapter többfunkciós gombokkal rendelkezik RGB háttérvilágítással, amelyek megkönnyítik a hívások és a zenelejátszás kezelését. Lehetővé teszik a hívások fogadását és a zenevezérlést anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról, így biztonságosabbá téve a vezetést. Az RGB háttérvilágítás stílusos megjelenést kölcsönöz és fokozza a hangulatot kedvenc dallamai hallgatása közben.

Kettős párosítás
Az Ugreen CM723 lehetővé teszi két eszköz egyidejű csatlakoztatását. Ezzel a funkcióval könnyedén válthat a zenehallgatás és a hívások fogadása között, ami rendkívül kényelmes és praktikus. A zene automatikusan szünetel, amikor hívást fogad, így nem marad le egy fontos hívásról sem.

Plug and Play
Az Ugreen CM723 Bluetooth adapter használata rendkívül egyszerű. Csak csatlakoztassa az autó USB portjához és a 3.5 mm-es audio jackhez, hogy azonnal használatba vegye. A szigetelt tápegység modulnak köszönhetően az adapter tisztább hangminőséget biztosít késedelem nélkül, így ideális autó audio rendszerekhez.

Gyártó: Ugreen
Model: CM723
Gyártói kód: 35002
Csatlakozó típusa: Segéd, USB
Méretek: 18 x 10 x 1.7 cm
Portok száma: 1
Bluetooth verzió: 5.4

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett