Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108301947 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 7/8/SE 2020/2022 - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(11)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108301947 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 7/8/SE 2020/2022 - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A te és a telefonod biztonsága érdekében. A védőfólia 400%-kal erősíti a kijelzőt, és az antimikrobiális bevonat 99%-ban elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és penészgombákat.
SilverProtection+ tisztán tartja a telefonodat
24/7 elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészt.
Telefonok baktériumokat gyűjtenek
Az okostelefonod folyamatosan baktériumokat gyűjt. Minden alkalommal, amikor ellenőrzöd a telefonodat, átviszed a baktériumokat korábban érintett felületekről: ajtókilincsekről, korlátokról, kormánykerékről.

Tudtad, hogy egy mobiltelefon képernyője akár 300-szor több baktériumot gyűjt, mint egy nyilvános WC?
Tudtad, hogy naponta több mint 2000-szer érinted meg az okostelefonod képernyőjét, és potenciálisan veszélyes baktériumokat viszel át rá?
Az epidermisz, izzadság, faggyú és sminkmaradványok is felhalmozódnak a képernyőn. Az eszköz által generált hő tökéletes feltételeket teremt a vírusok, baktériumok és gombák növekedéséhez.
Tudtad, hogy tudományos kutatások bizonyítják a patogén baktériumok átvitelének lehetőségét ugyanazon telefon használata révén?

Antimikrobiális
A SilverProtection+ alkalmazott antimikrobiális bevonat 99%-ban elpusztítja az ismert vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészgombákat. Minden nap 24 órában, a hét minden napján működik és teljes biztonságot nyújt, még akkor is, ha nem tudsz gondoskodni a megfelelő fertőtlenítésről. Tökéletes kiegészítője az okostelefonod higiénéjének.

Ütéselnyelő
A SilverProtection+ akár 400%-kal erősíti az okostelefonod kijelzőjét. Hihetetlen, ugye? A fólia többrétegű szerkezete tartalmaz egy ütésgátló alapréteget, amely minimalizálja a telefon károsodásának kockázatát. A kijelző cseréje drága és időigényes lehet. Kíméld meg magad a kellemetlenségektől.

Kényelmes
Nem sokat mondva, a SilverProtection+ ötvözi a lényeget. A fólia annyira rugalmas, hogy szorosan és tartósan tapad még a leggörbébb kijelzőkre is. Az ujjad úgy siklik rajta, mint az edzett üvegen! És a hab a tortán: egy magas minőségű oleofób réteg a könnyű ápolásért.

Nedves illesztés
A SilverProtection+ áttörést jelent a telepítésben. Soha nem volt ilyen egyszerű! A fóliát egy speciális, 100%-ban biztonságos gél segítségével kell felvinni, amely a készletben található. Levegőbuborékok és porszemcsék? Felejtsd el! A nedves telepítés tökéletes eredményt garantál és nem igényel gyakorlatot.

Öngyógyító
A fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében öngyógyító bevonatot alkalmaztunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia önmagában dolgozik a kisebb sérülések vagy karcolások javításán, amelyek a használat során keletkeznek. Az Öngyógyít™ lehetővé teszi, hogy még hosszabb ideig élvezhesd a tökéletesen sima fóliafelületet.

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Védelmet nyújt a SilverProtection+ fólia a koronavírus (SARS-CoV-2) ellen, és csökkenti a COVID-19 kockázatát?
A fólia az ismert vírusok 99%-át elpusztítja. A SARS-CoV-2 koronavírus azonban egy új mikroorganizmus, és eddig nincs egyértelmű válasz erre a kérdésre. A kutatások még folynak, amelyek a közeljövőben megoldják ezt a kétséget.

Működik az antimikrobiális technológia folyamatosan?
Igen, a technológia mindig működik és védi a telefonodat. Ne felejtsd el azonban, hogy az antimikrobiális fólia használata nem mentesít az okostelefonod higiénéjének gondozása alól.

Biztonságos az antimikrobiális technológia?
Igen, a védőfóliák teszteltek és teljesen biztonságosak a felhasználó számára.

Biztonságos a nedves telepítés a telefon számára?
Igen, a géllel való telepítés 100%-ban biztonságos a telefonod számára. Mint minden terméknél, javasoljuk, hogy olvasd el részletesen a használati utasítást a telepítés megkezdése előtt. A telepítés során használt gél mennyisége nem nagy, és ne aggódj: nem árasztod el vele az eszközödet. A felesleges gél könnyen letörölhető a telepítés után.

Műszaki adatok
Védelem típusa: Antimikrobiális védőfólia
Kijelző erőssége: 400%
Vastagság: 0.21 mm
Garancia: 6 hónap
Készlet tartalma: 3mk SilverProtection+, lehúzó, felhelyező gél, tisztítókészlet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett