Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108495363 Márka: 3mk Protection

Apple iPad 10.9 (10. generáció) - 3mk FlexibleGlass™ 11'', üvegfólia


Cikkszám: up to 11" 3mk FlexibleGlass(207)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108495363 | Márka: 3mk Protection

Apple iPad 10.9 (10. generáció) - 3mk FlexibleGlass™ 11'', üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5840 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

FlexibleGlass - Csak egy igazi Flex létezik. Egy új, jobb formula. Ultra vékony - szinte láthatatlan képernyővédő. Hatékony védelem - akár 250%-kal is megerősíti a képernyőt és ellenáll a karcoknak. Antibakteriális bevonat - biztosítja ön és telefonja biztonságát. Láthatalan védelem. Tudjuk, hogy az okostelefon eredeti megjelenése fontos. Ezért alkottunk egy olyan üveget, amely nemcsak védi a képernyőt, de ami még ennél is több - szinte láthatatlan. Kevesebb, mint fél milliméter vastagság ez, ami igazán nehezen észrevehető és tapintható az ujjain. Így olyan érzés, mintha sima üvegen siklana az ujja. Szilárd védelmet keres diszkrét formában? Válassza a FlexibleGlass-t!

Erős védelem, mint még soha. 250%-os képernyőerősítés, ami mindent megváltoztat. A Flex segítségével a nagy magasságból kemény felületre történő esések ártalmatlanok lesznek a telefon képernyője számára. A hibrid elnyeli az ütési energiát, hatékonyan védi a kijelzőt a töréstől. Ezért a FlexibleGlass-szal stressz nélkül használhatja telefonját, még akkor is, ha sziklát mászik.

Tökéletesen sima képernyő. A FlexibleGlass nagy karcállóságú köszönhetően egy további kerámia rétegnek, amely 7H keménységű üveget biztosít. Hibridünk segítségével biztos lehet benne, hogy telefonjának képernyője olyan lesz, mint új korában, még hosszas használat után is. Nyugodtan tarthatja okostelefonját zsebében vagy táskájában kulcsaival együtt, és az üvegünk biztosítja, hogy egyetlen karcolás sem jelenik meg a kijelzőn.

Mértre szabva. Válassza ki a Flexet, amely az ön telefon modelljéhez készült. Így biztos lehet benne, hogy az üveg megvédi a kijelző minden centiméterét, anélkül, hogy eltakarja a kamera lencséjét. Ráadásul a hibrid üvegünket gyorsan és tökéletesen lehet felragasztani a kijelzőre a kényelmes Fit-In pozicionáló matricák segítségével. Tegyen teljes védelmet a kijelzőre és biztosítson problémamentes összeszerelést. Válassza a FlexibleGlass-t!

Az Ön biztonságának védelmére. A FlexibleGlass nemcsak az okostelefon képernyőjét védi, hanem az Ön biztonságát is figyelembe veszi. A Flex különleges antibakteriális bevonata védelmet nyújt a vírusok és baktériumok ellen. Naponta többször érintjük meg a telefon kijelzőjét. Ezért érdemes gondoskodni nemcsak eszközünk, hanem saját biztonságunkról is. Tegye fel megbízható hibridünket a kijelzőre, és felejtse el a veszélyeket, amelyek lesnek Önre a telefon használata közben!

Azonnali érintésre reagálás. Semmi sem olyan bosszantó, mint egy nem reagáló képernyő. Ezért ügyeltünk arra, hogy a FlexibleGlass tökéletesen reagáljon az ujjak érintésére. Ha szereti telefonján játszani, tétjein fogadja hibridünket. Garantáljuk, hogy nem hagyja cserben. Érintés és akció. Ráadásul a oleofób rétegnek köszönhetően a kijelző védett a szennyeződésektől. Ragasztja fel a Flexet és élvezze a rendkívül érzékeny és tiszta képernyőt!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett